بهانه‌ای برای تعطیلی مغازه‌های طلافروشی وجود ندارد

بهانه‌ای برای تعطیلی مغازه‌های طلافروشی وجود ندارد

جلسه بررسی مسائل و مشکلات اعتصاب طلافروشان با معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۲ تهران، برگزار شد.

به گزارش ترند روز به نقل از قوه قضاییه، دادستانی تهران با توجه به اتفاقات اخیر در بازار فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر، به عنوان مدعی العموم و از بابت پیگیری حقوق عامه به این موضوع ورود کرد و برهمین اساس جلسه‌ای صبح امروز با حضور معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۲ تهران و اعضای هیئت مدیره اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر برگزار شد و معاون دادستان پای صحبت‌های اعضا نشست تا به رفع مشکلات و مطالبات آن‌ها کمک شود.

معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۲ تهران در این نشست گفت: هرگاه دادستانی احساس کند، حقوق افراد جامعه ممکن است دچار آسیب شود، از باب حقوق عامه ورود می‌کند تا فضای جامعه ملتهب نشده و جو آرامش و امنیت در آن حکمفرما باشد.

گل‌زاده بیان کرد: وقتی پروانه کسب فعالیتی برای شاغلان در هر صنفی صادر می‌شود، معنایش این است که فرد دارای پروانه، پذیرفته است در چارچوب قوانین، فعالیت صنفی داشته باشد. قانون نیز تکالیف دارندگان پروانه اعم از مقررات بهداشتی، انتظامی و سایر موارد دیگر را مشخص کرده و در کنار این، دادستان نیز مطالبه‌گری بحق را وظیفه خود می‌داند تا حقی را که باید ادا شود، احقاق کند و در نهایت عدالت محقق شود.

وی با تشکر از همکاری‌های اعضای هیئت مدیره صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر با نهادهای حاکمیتی گفت: امیدواریم از این پس نیز این همکاری‌ها ادامه پیدا کند تا مطالبات بحق و قانونی این صنف محقق شود.

سرپرست دادسرای ناحیه ۱۲ تهران با بیان اینکه در پی برگزاری جلسات و مذاکرات هیئت مدیره صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر با مسئولان مربوطه، اتفاقات خوبی رخ داده و توافقات نسبی حاصل شده است، بیان کرد: در قانون اساسی اصل ۳۷ را داریم مبنی بر اینکه اعمال دادخواهی نمی‌تواند وسیله اضرار باشد؛ به بیانی دیگر دادخواهی نباید موجب ضرر به مردم و جامعه شود.

گل‌زاده با اشاره به هدف برگزاری این جلسه یادآور شد: این جلسه تشکیل شد تا راهکار قانونی برای حل دغدغه‌ها و مسائل موجود ارائه کنیم و التهابی که در اعضای صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر به وجود آمده رفع شود و آرامش مطلوب و خوبی را در جامعه شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه مقدمات کار انجام شده و دیگر نباید بهانه‌ای برای تعطیلی مغازه‌های طلافروشی وجود داشته باشد، افزود: وقتی موضوعی در دادستانی مطرح می‌شود، ضمن اینکه مطالبات را پیگیری می‌کنیم، از باب حقوق عامه پیگیر هستیم تا مشکل رفع شود.

سرپرست دادسرای ناحیه ۱۲ تهران با بیان اینکه گزارش‌هایی از ورود نامتعارف برخی افراد در مسائل اخیر وجود دارد، گفت: اگر افرادی بخواهند به مشکلات دامن بزنند به این دلیل که موضوع مرتبط با امنیت و ارامش جامعه است، از حیث جنبه عمومی ورود میی‌کنیم، اما احساس می‌کنیم موضوع حل شده و جای نگرانی وجود ندارد.

گل‌زاده خطاب به حاضران در نشست گفت: دادستانی را کنار خود بدانید، از تمام ظرفیت‌های قانونی موجود برای رفع مشکلات استفاده می‌کنیم و تذکرات لازم به سایر دستگاه‌ها و ارگان‌ها را از سوی دادستانی کل کشور و دادستانی تهران ارسال خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: وقت آن رسیده که آرامش به بازار برگردد. مسائل را به طور روزانه رصد و نظارت کرده و مراتب را به مراجع بالادستی اطلاع می‌دهیم، درِ دادسرا نیز به روی همه اقشار جامعه باز است تا مطالبات خود را مطرح کنند.

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران نیز در این نشست گفت: از دی ماه، برای تحقق خواسته‌های اعضای صنف، جلسات زیادی داشتیم و چند نوبت برای ارائه راهکارها و انجام اصلاحات به مجلس رفتیم و مکاتباتی را با مسئولان مختلف انجام دادیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران با اشاره به نامه‌هایی که به مسئولان مربوطه برای رفع مشکلات ارسال شده است، گفت: باید نسبت به مسائلی که التهاب‌زا هستند با دقت و سرعت بیشتری ورود شود تا فضای آرامش جامعه حفظ شود.

وی با اشاره به پیام‌های صوتی و تصویری که بعد از جلسه مشترک اعضای هیئت مدیره اتحادیه طلافروشان با وزارت صمت برای بازگشایی مغازه‌ها ارسال شده است، گفت: متاسفانه هجمه‌های ناورایی از سوی برخی رسانه‌ها به صنف ما وارد شد که منجر به ناراحتی خیلی از اعضا شده است.

بذرافشان با اشاره به دو جلسه اخیر اعضای این اتحادیه با وزارت صمت که منجر به دو نتیجه خوب شده است، گفت: مقرر شد که ثبت سرمایه نداشته باشیم و فقط ثبت معامله داشته باشیم و ثبت آنی هم به ثبت روزانه مبدل شد.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران با بیان اینکه اعضای هیئت مدیره تلاش خود را برای بازگشایی مغازه‌ها ادامه می‌دهند، گفت: اصلاح قانونی خوبی شکل گرفته و باید به هم کمک کنیم و فضا و جو روانی که در بازار حاکم شده را مدیریت کنیم.

در ادامه جلسه هریک از اعضا به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

پس از پایان این نشست معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۲ همراه اعضای هیئت مدیره اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران از پاساژهای خرداد، اردیبهشت، احسان و حکیم هاشمی بازدید میدانی کرد و پای صحبت مغازه داران نشست تا از نزدیک در جریان مشکلات قرار گیرد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا