نحوه محاسبه هزینه نمای ساختمان
هزینه طراحی نما و نماکاری ساختمان
جای تردیدی وجود ندارد که طراحی نما و فرآیندی که در مجموع نماکاری نامیده می شود، یکی از مهم ترین مراحل ساختمان سازی است. این نمای بیرونی یک ساختمان است که در نخستین نگاه هر بازدیدکننده ای جلوه می کند و زیبایی آن است که ارزش مادی ساختمان را به طور قابل توجهی افزایش می دهد.
هم برای برج های بلند مرتبه، هم ساختمان چند طبقه و هم خانه های ویلایی کاربرد دارد. در حقیقت هیچ ساختمانی نیست که بی نیاز از نماکاری باشد. از این رو متخصصین نماکاری ساختمان امروزه بسیار پر کار بوده و بر روی پروژه های مختلفی کار می کنند. در نتیجه یافتن استادکاری ماهر که در این زمینه مهارت کافی داشته و در عین حال هزینه مقرون به صرفه ای دریافت کند، اهمیت دوچندانی دارد. آشنایی با مبانی نماکاری و چگونگی تعیین هزینه طراحی نما، می تواند در یافتن بهترین کارشناس نماکاری کمک کننده باشد. پس با بررسی نحوه محاسبه هزینه نمای ساختمان در اسپارد همراه ما باشید!
بهترین نمای ساختمان مسکونی چه سبکی است؟
طراحی نمای ساختمان های مسکونی و تجاری با سبکهای گوناگونی انجام می شود که هریک ویژگی های خاص خود را دارند؛ نماهایی مثل نمای کلاسیک اروپایی، نمای سنگی، نمای مدرن، نمای آجری، نمای فولدینگ، نمای سنتی (این نما از نمای کلاسیک مجزا بوده و بیشتر به طرح های سنتی ایرانی اشاره دارد)، نمای رومی، و غیره.
اما در پاسخ به این سوال که کدام نما از بقیه بهتر است، نمی توان به پاسخی قطعی اشاره کرد. متخصصان این حوزه بیان می کنند که بهترین نما، نمایی است که باب میل مشتری بوده، متناسب با عرف و فرهنگ منطقه باشد و قیمتی منطقی داشته باشد. به گفته این متخصصان، نمای کلاسیک، مدرن و رومی از جمله پر سفارش ترین نماها برای ساختمان های مسکونی می باشند؛ مواردی که هم معمولا زیبایی بالایی داشته و هم هزینه مقرون به صرفه ای دارند.
هزینه طراحی نمای بیرونی ساختمان چگونه تعیین می شود؟
در بسیاری از پروژه های ساختمانی، تعیین قیمت دقیق به بعد از پایان یافتن پروژه موکول می شود. اما خوشبختانه در رابطه با هزینه طراحی نمای ساختمان باید عنوان کرد که استادکاران این عرصه معمولا قیمت دقیق کار را قبل از شروع پروژه بیان می کنند. به این ترتیب کارفرما می تواند با خیالی راحت به حساب و کتاب خود پرداخته و مبلغ مشخصی را صرف نماسازی ساختمان نماید. همچنین بسیاری شرکت ها کاتالوگ های نمای ساختمان را به مشتری ها ارائه می کنند که به کمک آنها می توان به خوبی هزینه تمام شده نماکاری را تخمین زد.
اما در رابطه با اینکه نحوه محاسبه هزینه نمای ساختمان چقدر است؟، باید بیان کرد که شیوه مشخصی وجود نداشته و بسته به فاکتورهای مختلفی، قیمت نماکاری ساختمان توسط متخصص محاسبه شده و به مشتری اعلام می شود.
عوامل موثر بر تعرفه نماکاری ساختمان
فاکتورهای مختلفی بر طراحی نما و اجرای آن نما در ساختمان تاثیر می گذارند که مهم ترین آنها عبارتند از:
- مساحت سطحی که قرار است نماکاری شود (طبیعتا هرچه خانه کوچک تر بوده و تعداد طبقات آن کمتر باشد، هزینه نماکاری خانه نیز کاهش پیدا می کند)
- قدمت ساختمان (برخی ساختمان ها به دلیل آنکه بسیار قدیمی هستند، تحمل هر نمایی را نداشته و باید با ظرافت خاصی تنها نماهایی را در آنها به کار برد که سبک باشند)
- مصالح (متریال) مورد استفاده در نماکاری ساختمان (به طور مثال قیمت نمای رومی و سیمانی از تعرفه سنگ نما کم تر است)
- میزان سختی اجرای کار (هرچه طرح زده شده پیچیده تر باشد، اجرای آن بر روی ساختمان سخت تر بوده و در نتیجه قیمت نما ساختمان افزایش پیدا می کند)
- امکان یا عدم امکان نماکاری ساختمان روی نمای قبل (برای سازههایی که بدون نما نیستند)
قیمت نماکاری ساختمان با طرح رومی چقدر است؟
نمای رومی در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است به طور که در هر کوچه و خیابان حداقل یک ساختمان با نمای رومی وجود دارد اما قیمت آن چقدر است؟ هزینه نمای ساختمان رومی چطور محاسبه می شود؟ عوامل مختلفی در تعیین قیمت نما ساختمان رومی تاثیرگذار هستند که از جمله آنها می توان به نوع سنگ مشکی و مصالح، پیچیدگی و سادگی کانسپت طرح، نحوه اجرا، ابعاد نما و دستمزد نیروی انسانی اشاره کرد.
مهم ترین بخش هزینه ای در طراحی نمای رومی، سنگ استفاده شده است. به عبارتی برای طراحی نما رومی معمولا از متریال سنگی گران قیمت استفاده می شود. اگر بخواهید هزینه را به حداقل برسانید، لازم است متریال های جایگزین دیگری را انتخاب کنید. برای مثال می توان به قیمت نمای ساختمان رومی اجرا شده با سیمان اشاره کرد که بسیار پایین تر از قیمت نمای رومی سنگی است.
ارزان ترین نمای ساختمان چه نمایی است؟
در بسیاری از اوقات هزینه تمام شده طراحی نما و نماکاری ساختمان اهمیت بسیار بالایی برای مشتری پیدا می کند. مثلا در ساختمان هایی که طبقات زیادی دارند، این مورد به خوبی خود را نشان می دهد. در چنین مواقعی است که ارزان ترین و به صرفه ترین نماها با استقبال بیشتری روبرو می شوند و کارفرما به دنبال نمایی است که حداقل هزینه را داشته باشد.
ارزان ترین نماهای ساختمانی نماهایی هستند که پیچیدگی زیادی نداشته و اصطلاحا فرمال نیستند و برا ی اجرای آنها نیازی به ایجاد پوسته دوم نیست. در واقع نماهایی که به سادگی اجرا شده و نیاز به متریال خاص و گران قیمت ندارند، در دسته نماهای ارزان جای می گیرند. به طور مثال، غالب نماهای آجری ساختمان از جمله نماهای به صرفه بازار به شمار می روند، در حالی که هزینه اجرای سنگ نما معمولا بالاتر است.
خدمات نماکاری ساختمان با مجموعه اسپارد
نماکاری ساختمان کاری تخصصی بوده و سپردن آن به دست افرادی ناوارد، تنها باعث وارد آمدن آسیب به زیبایی بیرونی ساختمان شما می شود. از این رو کمک گرفتن از کارشناسانی با تجربه می تواند شما را راضی نگه داشته و در عین حال هزینه های بعدی تان را کاهش دهد. متخصصان نماکاری مجموعه اسپارد در همین راستا آماده هستند تا کار طراحی نمای ساختمان شما را با مناسب ترین قیمت و بهترین کیفیت به انجام رسانند. برای آشنایی با نحوه محاسبه هزینه نمای ساختمان، تنها کافی است روی استعلام قیمت رایگان کلیک کرده و یا سفارش خود را از طریق اپلیکیشن اسپارد ثبت کنید. به همین راحتی می توانید با بهترین متخصصین در تهران و کرج مشورت کرده و قیمت نماکاری ساختمان را نیز به صورت آنلاین دریافت کنید!
زمانی که شروع به انتخاب نما برای ساختمان میکنید، اولین سوالی که ذهنتان را درگیر میکند و از مدیر اجرای نما میپرسید، این می باشد که چگونه انجام میشود؟
یکی از مهمترین مراحل ساخت و اجرای نمای ساختمانی است؛ زیرا نمای بیرونی ساختمان می تواند ارزش و شکل ظاهری آن را افزایش دهد.
کار در طراحی نما بسیار تخصصی است. هرکسی که می خواهد نمای ساختمان شما را طراحی کند باید مهارت و دانش بالایی داشته باشد و تجربه کاری زیادی داشته باشد تا بتواند نمای تجاری، مسکونی، ویلا و موارد دیگر را تکمیل کند.
در این مقاله قصد داریم تا نحوه محاسبه متراژ نمای ساختمان را به شما بگویم پس با تیم بانیان نمای مبنا مجری انحصاری طراحی و اجرای همراه باشید.
برای دریافت مشاره رایگان و دریافت قیمت دقیق از متراژ نمای ساختمان همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
روش کلی محاسبه متراژ و قیمت نمای ساختمان
محاسبه متراژ نمای ساختمان بر اساس نوع پروژه و نوع نما و قرارداد بین طرفین متفاوت است. در نمای خشک قیمت را بر اساس موارد زیر بررسی مینمایند:
- متر مربع ساختمان
- نوع نما
- میزان سادگی یا پیچیدگی طرح
- شرایط آب و هوایی
نکات مهم محاسبه متراژ نما
همانطور که گفته شد نمای خشک مترایل های مختلفی برای نصب دارد. از جمله کرتین وال و سرامیک و ورق کامپوزیت و هندریل و لوور و آجر خشک و … که تمایم این نماها به صورت خشک به روی نمای ساختمان نصب می شوند.
اما موضوع اصلی نوع محاسبه متراژ نمای ساختمان می باشد.
گاهی اوقات بعد از انجام کار (اجرای نما به روی ساختمان) باید به طور کامل متراژ محاسبه شود که چه متراژی از ساختمان مورد نظر نما نصب شده است.
اما اصولا بهتر است تا قبل از نصب و اجرای نما، متراژ کار محاسبه شود و بعد از کار نیز دوباره مجدد متراژ محاسبه میشود. دلیل این اهمیت چیست؟
اهمیت محاسبه متراژ قبل از شروع کار چیست؟
دلیل اهمیت محاسبه متراژ نمای ساختمان قبل از شروع کار، برای براورد هزینه و زمان و میزان متریال لازم و … می باشد. ما با توجه به متراژ ساختمان میزان مصالح و زمان انجام کار و همچنین هزینه و دستمزد را محاسبه می کنیم.
همچنین با محاسبه متراژ نمای ساختمان می توان پلن های اجرایی و کارهایی از این قبیل را نیز انجام داد.
برآورد مصالح با محاسبه متراژ نما
براورد مصالح با بروارد متراژ نما مسئله متفاوتی می باشد. برای چیندن مصالح به روی نما گاهی اوقات بخاطر وجود پرتی های نما، مقداری از مصالح نیز بی مصرف میشود و باید دور ریخت.
به طور مثال برای اجرای یک نمای سرامیکی نمیتوان سرتاسر ساختان را از سرامیک 120 استفاده کرد و برای برخی از قسمت ها لازم است تا سرامیک شکسته شودو قسمتی از سرامیک استفاده شود، که در این حالت پرتی سرامیک و در واقعا پرتی مصالح داریم.
به طور مثال اگر پارت 10 متری داشته باشیم لازم است تا 11 یا 12 متر سرامیک سفارش بدیم برای آهن و دیگر مصالح مورد نیاز …
از طرفی اگر بخواهیم برای این کار صورت وضعیت بدیم و هزینه دریافت کنیم در قرارداد ذکر میشود که نوع محاسبه و هزینه چگونه باشد.
در قراردادی که بین کارفرما و مجری کار بسته میشود، ذکر میشود که این پارت چگونه شود و براورد هزینه شود. به طور کلی برای مترکشی و محاسبه متراژ نمای ساختمان دو روش وجود دارد:
محاسبه متراژ نمای ساختمان براساس ورق نمایان
منظور از محاسبه متراژ نما بر اساس ورق نمایان چیست؟
منظور آن قسمتی که در نما دیده می شود و نور بهش می تابد و تو نما ملموس است محاسبه میشود. برای صورت وضعیت کردن با توجه به نوع قرارداد انجام میشود.
همچنین در برخی از پروژه ها بر اساس ورق گسترده محاسبه متراژ صورت می گیرد حالا منظور از ورق گسترده چیست؟
محاسبه متراژ نمای ساختمان براساس ورق گسترده
بگذارید این نوع محاسبه را با یک مثال توضیح دهیم. همانطور که میدانید برای نمای کامپوزیت از ورق های کامپوزیت استفاده می شود که این ورق های کامپوزیت مقداری خم و برگشت دارد که در واقع این ورق ها دیده نمیشود اما برای فیت کردن پنل ها و بحث فنی لازم است تا از این متریال استفاده شود.
حالا در برخی از پروژه متراژ بر اساس ورق های گسترده متراژ میشود که تمای ورق های خم و برگشت باز میشود و اندازه گیری میشود و در واقعا حالت کلی ورق اندازه گیری میشود.
سخن پایانی محاسبه متراژ نمای ساختمان
مرسی که تا پایان این مقاله با تیم بانیان نما همراه بودید در این مقاله به طور کامل و با ذکر مثال نحوه و چگونگی محاسبه متراژ نما ساختمان را توضیح دادیم. در صورت وجود ه رگونه سوال و یا دریافت مشاوره رایگان می توانید با تیم پشتیبان بانیان نمای مبنا در باشید.
Top of Form
Bottom of Form