خطرات کاشت مژه موقت

امروزه بسیاری از خانم ها به دنبال زیبا تر کردن چهره خود هستند. یکی از فاکتور های زیبایی چهره مژه است ولی بعضی افراد به صورت ژنتیکی مژه های کم پشتی دارند از این رو به دنبال روش هایی هستند که بتوانند با آن به مژه های دلخواه خود دست یابند . یکی از این روش ها کاشت مژه به صورت موقت است ‌. این روش ممکن است برای یک شب و یا یه مدت زمان کوتاه مژه های شما را زیبا و پر پشت کند ولی مسلما این روش دارای عوارضی نیز هست که در این مقاله می خواهیم به بررسی عوارض کاشت مژه به صورت موقت بپردازیم .

البته کاشت مژه تنها را زیباسازی نمی باشد و عوامل دیگری نیز اهمیت بسیار بالایی دارند که از آن ها می توان به و یا اشاره کرد.

برای استفاده از خدمات کراتینه مو فردیس کرج با ورود به سایت و اپلیکیشن هوم سرویز و جستجوی عباراتی نظیر کراتین مو زنانه فردیس ,ریباندینگ مو فردیس ,قیمت کراتینه کردن مو فردیس ,هزینه کراتین مو فردیس به خدمات مورد نیاز خود به راحتی دسترسی داشته و سپس با ثبت سفارش مرکز کاشت مژه در فردیس و بررسی مشخصات، اطلاعات، امتیازات و نظرات سایر کاربران هوم سرویز از طریق صفحه سیگنال همیاران، متخصص مورد نظر خود را از بین بهترین آرایشگاه های کراتینه مو فردیس انتخاب نمایید

آشنایی با انواع کاشت مژه

کاشت مژه به دو صورت دائم و موقت انجام می شود . در کاشت مژه به صورت موقت از آن جایی که از چسب استفاده می شود ماندگاری آن کوتاه مدت است. کاشت مژه موقت بستگی به تعداد مژه فرد دارد زمانی که بیمار تعداد مژه طبیعی کمی داشته باشد نمی تواند تعداد مژه زیادی بکارد زیرا در کاشت مژه به صورت موقت مژه های مصنوعی روی مژه های طبیعی کار می شود.

در کاشت مژه موقت یا اکستنشن مژه های مصنوعی یک به یک بر روی مژه های طبیعی فرد قرار می گیرند تا آن ها را زیبا تر و پرحجم‌ تر نشان بدهند . مژه های مصنوعی معمولا از مو سمور ، ابریشم و حتی از مو انسان ساخته می شوند. ولی این روش کاشت خطراتی را نیز به دنبال دارد که در ادامه مقاله می خواهیم به بررسی عوارض کاشت مژه موقت بپردازیم.

احتمال بروز حساسیت نسبت به چسب مژه

چسب  مژه های مصنوعی می تواند باعث ایجاد التهاب پلک شود و به دنبال آن ممکن است حساسیت و اگزما به وجود بیاید. شاید در اولین نوبت کاشت مژه این علائم بروز نکند ولی پس از چندین بار کاشت مژه موقت شاهد بروز این علائم خواهید بود . همچنین خود مژه های مصنوعی از فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمایی هستند که خود دلیل محکمی برای دوری از آن ها است .

ریزش مژه طبیعی و کم پشت شدن آن

از دیگر عوارض چسب های مژه مصنوعی می توان به این مورد اشاره کرد که این چسب ها خون رسانی به سطحی که مژه روی آن چسبانده شده است را کاهش می دهد و باعث کم پشتی مژه های طبیعی میشود . اگر شخصی که مژه میکارد کار بلد نباشد ممکن است مژه های بالا و پایین را بهم چسبانده و باعث کندگی مژه های طبیعی شما شود.

احتمال ابتلا به گل مژه را افزایش می دهد

کاشت مژه به صورت موقت احتمال ابتلا به بیماری های عفونی از جمله گل مژه را افزایش می دهد. این مسئله در افرادی که استعداد ابتلا به گل مژه دارند خیلی بیشتر اتفاق می افتد.

احتمال ریزش مژه های طبیعی را افزایش می دهد

به دلیلی که هنگام کاشت مژه موقت فشار به پیاز مژه وارد می شود احتمال این که ریزش مژه طبیعی صورت بگیر وجود دارد . بنابر این بهتر است از ریمل های مرغوب که هم ارزان تر و هم کم خطر تر هستند برای حالت دهی به مژه استفاده کرد.

عفونت چشم

اگر مژه مصنوعی وارد چشم شود به دلیل آن که از مواد شیمایی و فلزات سمی. تشکیل شده است باعث عفونت چشم و اسیب رساندن به آن می شود.

چند روش برای کمتر کردن عوارص ناشی از کاشت مژه موقت

  • خود داری از زدن ریمل بر روی مژه کاشت شده به صورت موقت
  • از زدن ریمل بر روی مژه مصنوعی کاشته شده خود داری کنید زیرا احتمال ابتلا به عفونت را افزایش می دهد.
  • اگر در استفاده از مژه کاشته شده موقت دچار علائمی مانند: پرخونی چشم، التهاب، خارش و سوزش چشم و درد چشم شدید سریعا به برداشت مژه مصنوعی اقدام کنید.
  • مژه های مصنوعی یک وسیله شخصی هستند بنابر این آن ها را به یک دیگر قرض ندهید زیرا این کار احتمال عفونت را افزایش می دهند.

سعی کنید یک بار بیشتر از چسب مژه استفاده نکنید . استفاده مکرر از این چسب ها به دلیل استریلکاشت مژه موقت که معمولا در سالن‌های زیبایی انجام می‌شود عوارض و خطراتی را در پی دارد. از مهمترین عوارض کاشت مژه موقت گل مژه و عفونت چشم است.

ستاره | سرویس آرایش و زیبایی اگر از اندازه مژه‌هایتان به صورت طبیعی راضی نباشید و به نزدیک‌ترین آرایشگاهی که در اطرافتان وجود دارد مراجعه کنید به طور قطع به شما کاشت مژه موقت یا همان را پیشنهاد می‌کنند. اگرچه با این روش مژه‌هایتان حداقل برای رفتن به مهمانی آخر هفته بلند و زیبا می‌شود اما با خطرات احتمالی موجود هم باید دست و پنجه نرم کنید. برای آگاهی از عوارض و خطرات کاشت مژه موقت با مجله اینترنتی ستاره همراه باشید.

آشنایی با انواع کاشت مژه

برای مژه‌ها دو نوع کاشت داریم: کاشت دائم و موقت. در کاشت موقت مژه‌ها به دلیل چسبی که استفاده می‌شود، ماندگاری کمتری دارند. تعداد مژه‌ای که برای هر فرد انتخاب می‌شود، بستگی به تعداد مژه‌های خود فرد دارد. اگر فردی تعداد مژه‌های طبیعی خودش کم باشد تعداد مژه کمی می‌تواند بکارد؛ به دلیل اینکه مژه‌های مصنوعی روی مژه‌های طبیعی کار می‌شوند.

در واقع کاشت مژه موقت یا همان اکستنشن، مژه‌هایی مصنوعی است که یک به یک به مژه‌های طبیعی فرد چسبانده می‌شود تا ضخامت، طول، رنگ و حالت مژه‌ها را زیباتر نشان دهد. این اکستنشن‌ها از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم یا حتی موی انسان ساخته شده‌اند. کسانی که تصمیم به کاشت مژه موقت دارند، باید بدانند این مژه‌های مصنوعی معمولا بین دو تا چهار هفته و اگر خیلی مورد مراقبت باشند تا شش هفته ماندگاری خواهند داشت. در صورتیکه تصمیمتان برای اکستنشن مژه‌ها قطعی است برای مطمئن شدن از اینکه نتیجه كار خوب و درست است یا نه، می‌توانید از یک برس ریمل تمیز استفاده كنید. وقتی برس را درون مژه‌ها می‌كشید، نباید احساس كنید مژه‌ مصنوعی دارید.

عوارض و خطرات کاشت مژه موقت چیست؟

گرچه اكستشن مژه به نظر زیبا و بی‌خطر می‌رسد اما عوارض زیادی برای چشم‌ها دارد که شامل موارد زیر می‌شود:

احتمال بروز حساسیت نسبت به چسب مژه: چسب مژه مصنوعی می‌تواند باعث التهاب پوست پلک و زمینه‌ساز اگزما و حساسیت شود. البته ممکن است این عوارض در اولین نوبت بروز نکند ولی فرد بعد از چند بار استفاده از مژه مصنوعی معمولا دچار مشکل می‌شود. ضمن اینکه این چسب‌ها حاوی ماده سرطان‌زا نیز هستند. علاوه بر این، مژه‌های مصنوعی حاوی فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمیایی هستند که خود دلیلی محکم برای دوری از آن است. ضمنان اگر به لاتکس حساسیت دارید، اول باید مطمئن شوید که چسب مژه مورد استفاده حاوی این ماده حساسیت‌زا هست یا نه. البته این موضوع تقریبا غیرممکن است زیرا این چسب‌ها بدون وجود لاتکس نمی‌توانند مژه را روی پلک نگه دارند.

ریزش مژه‌های طبیعی و کم‌پشت شدن آن‌ها: از دیگر عوارضی که چسب مژه می‌تواند به دنبال داشته باشد این است که خون‌رسانی را در سطحی که مژه روی آن چسبانده شده کم می‌کنند و باعث کم‌پشتی مژه‌های طبیعی می‌شوند. همچنین بلندی مژه مصنوعی حداكثر باید دو برابر بلندی مژه طبیعی باشد. بیش از این مقدار به‌ خصوص اگر مژه‌های طبیعی ضعیفی دارید، می‌تواند باعث ریزش مژه شود و در نهایت اگر شخصی كه کاشت مژه موقت را برای شما انجام می‌دهد ماهر نباشد ممكن است مژه‌های پلک بالا و پایین را به هم بچسباند و در نتیجه مژه‌های طبیعی هم كنده شوند.

احتمال زیاد ابتلا به گل مژه: مژه مصنوعی احتمال ابتلا به عفونت، به ویژه را افزایش می‌دهد و این مسئله در افرادی که استعداد ابتلا به گل مژه را دارند خیلی بیشتر اتفاق می‌افتد. به طور کلی، افرادی که از مژه‌های مصنوعی استفاده می‌کنند به دفعات بیشتری به گل مژه مبتلا می‌شوند.

احتمال ایجاد عفونت چشمی: اگر مژه مصنوعی وارد چشم شود، باعث بروز و همچنین تحریک بسیار شدید خواهد شد.

کاشت مژه موقت برای چه کسانی مفید است؟

مژه‌های مصنوعی می‌توانند فقط برای بعضی از افراد مفید باشند. برای مثال اگر فردی مژه‌اش را در اثر سوختگی یا بیماری از دست بدهد و امکان کاشت طبیعی مژه برای او فراهم نباشد، پزشک استفاده از مژه‌های مصنوعی را توصیه می‌کند. قطعا تشخیص اینکه فرد شرایط کاشت مژه موقت را دارد یا نه، بر عهده پزشکان است، نه آرایشگران!

توصیه‌های زیر برای به حداقل رساندن عوارض مربوط به کاشت مژه موقت می‌تواند مفید باشد:

  • تنها یک بار از چسب مژه استفاده کنید. چسب‌های مژه‌های مصنوعی استریل نیستند و خودشان به تنهایی می‌توانند برای مژه مشکل ایجاد کنند. چسب‌هایی که در آرایشگاه‌ها هستند چندین و چند بار باز و بسته می‌شوند و احتمال آلوده‌شدن آن‌ها بالاست. اگر اقدام به زدن این چسب کردید حتماً چسب آن را دور بیندازید و برای نوبت بعدی از آن استفاده نکنید.
  • قبل از کاشت مژه موقت صورتتان را چند ساعت نشویید تا مژه‌ها كاملا خشک باشند. از ۲۴ ساعت قبل انجام حركت‌های ورزشی كه باعث عرق‌كردن می‌شود و از ۴۸ ساعت قبل انجام ورزش‌هایی مانند شنا یا رفتن به سونا ممنوع است.
  • اگر در اثر استفاده از مژه‌های مصنوعی با مواردی مانند پرخونی در چشم، خارش در پلک، ترشح از لبه پلک، درد در چشم و قرمزی در لبه پلک مواجه شدید باید هر چه سریع‌تر مژه مصنوعی را بردارید.
  • مدت ماندگاری مژه مصنوعی روی چشم نباید زیاد باشد. هر چه مژه مصنوعی بیشتر روی چشم بماند، به همان میزان مشکلات ناشی از آن بیشتر می‌شود.
  • روی مژه مصنوعی نباید ریمل زد چون احتمال ابتلا به عفونت و التهاب شدید چشم بالا می‌رود.

مژه مصنوعی مانند لوازم آرایشی یک وسیله شخصی است. پس از زدن مژه مصنوعی دست دوم، به خصوص وقتی شخص دیگری را که قبلاً از آن استفاده کرده نمی‌شناسید، جداً خودداری کنید. به هیچ وجه مژه‌های مصنوعیکاشت مژه یکی از تکنیک‌های زیبایی بسیار محبوب است. درست است که این روش در زیبایی تاثیر زیادی دارد؛ اما نباید عوارض کاشت مژه را نادیده گرفت. قبل از اینکه اکستنشن مژه انجام دهید، در مورد نکات مراقبتی از پزشک سوال کنید. گاهی مشکلات زمینه‌ای یا رعایت نکردن بهداشت می‌تواند باعث ایجاد عوارض شود. در این مطلب همراه ما باشید تا عوارض و مشکلات کاشت مژه دائم و موقت را توضیح دهیم و به شما بگوییم که کدام عوارض جدی بوده و نیاز به مداخله پزشکی دارد.

درصورتی‌که بعد از کاشت مژه علائم مشکوکی دارید یا دچار درد شده‌اید، حتما به متخصص پوست و مو و زیبایی مراجعه کنید تا اقدامات لازم انجام شود. برای ارتباط با بهترین پزشکان می‌توانید از طریق سایت eyelash transplant youtube  اقدام کنید.

عوارض کاشت مژه چیست؟

کاشت مژه به دو روش دائم و موقت در کلینیک زیبایی یا سالن آرایش انجام می‌شود. به زیبایی چشم‌ها بدون ریمل و لوازم آرایش کمک می‌کند. در روش اکستنشن مژه یا کاشت مژه موقت مژه‌ها به‌صورت تک‌تک با چسب مخصوص روی مژه‌های طبیعی چسبانده می‌شوند. ممکن است مژه‌ها از مواد طبیعی، الیاف مصنوعی یا پلاستیکی ساخته شده باشند. روش کاشت مژه دائم در کلینیک زیبایی و با استفاده از موهای خود شخص انجام می‌شود و مراحل آن شبیه به کاشت مو است.

اما هر روش زیبایی در کنار مزایا، معایب و عوارضی هم دارد. اگر این خدمات زیبایی در کلینیک یا سالن آرایش معتبر انجام نشود و مواد مورد استفاده استاندارد نباشند، امکان بروز عوارض و مشکلاتی وجود دارد. در این مطلب سعی می‌کنیم مهم‌ترین عوارض کاشت مژه را به شما توضیح دهیم.

۱. حساسیت ناشی از چسب مژه

چسب مخصوص اکستنشن مژه و یکی از مهم‌ترین علل ایجاد عوارض اکستنشن مژه است. این چسب‌ها از مواد شیمیایی ساخته شده‌اند که ممکن است باعث شوند. اگر به این مواد حساسیت داشته باشید احتمالا پوست و چشم شما دچار مشکلات زیر می‌شود.

  • پر خون شدن چشم
  • سوزش
  • خارش
  • درد ( می‌تواند حساسیت یا عفونت باشد.)
  • کهیر (اگر می‌خواهید بدانید ، این مطلب را مطالعه کنید.)
  • قرمزی و التهاب چشم
  • التهاب پلک
  • تورم اطراف چشم

معمولا در چسب‌های کاشت مژه از مواد زیر استفاده می‌شود؛ بنابراین اگر به مواد زیر حساسیت دارید نباید این روش زیبایی را انجام دهید.

  • لاتکس
  • آدامس سلولزی
  • سیانو اکریلات
  • بنزوئیک اسید
  • فرمالدئید (به مقدار خیلی کم در چسب وجود دارد.)

برای جلوگیری از تحریک پوست بهتر است مقداری از این مواد را روی مچ دست تست کنید. اگر حساسیت داشته باشید، در ۲۴ ساعت علائم آلرژی مشخص می‌شوند.

۲. آلرژی به مژه های مصنوعی

برخی افراد ممکن است به مواد مصنوعی مانند نایلون یا الیاف ابریشم حساسیت داشته باشند. اگر شما هم جز این دسته افراد باشید، احتمالا بعد از اکستنشن مژه، چشم‌های شما تحریک شده و باید به چشم پزشک مراجعه کنید.

۳. ریزش مژه

یکی از عوارض شایع اکستنشن مژه ریزش یا نازک شدن مژه‌ها است. البته اگر مژه‌ها را نکشید و مدام چشم‌های خود را مالش ندهید، می‌توان از این عارضه جلوگیری کرد. بعد از کاشت مژه هر چه مراقبت‌ها بهتر باشد، احتمال ریزش مژه کمتر است.

بعد از کاشت ریزش مژه‌هات زیاد شده؟

همین حالا با متخصص مشورت کن.

۴. عفونت

یکی از عوارض شایع کاشت مژه عفونت چشم‌ها است. کثیف شدن مژه‌ها باعث بروز این عارضه می‌شود. این آلودگی ممکن است در زمان چسباندن مژه‌ها اتفاق بیفتد یا بعد از آن نکات مراقبتی رعایت نشود. اطراف این مژه‌ها مانند مژه طبیعی روغنی می‌شود. همچنین ممکن است گرده، گردوغبار یا سلول‌های مرده لابه‌لای مژه‌ها گیر کنند. در این شرایط پلک قرمز و متورم می‌شود و چشم التهاب پیدا می‌کند.

۵. گل مژه

گل مژه یکی از عوارضی است که بعد از عفونت پلک و چشم ممکن است اتفاق بیفتد. اگر عفونت شدید باشد، زائده‌ای شبیه به جوش روی پلک ظاهر می‌شود. به این عارضه گل مژه می‌گویند. حتما هنگام شستن صورت، مژه‌ها و پلک را به‌خوبی بشویید. از صابون ملایم استفاده کنید تا آلودگی‌ها کامل برطرف شوند. برای باید به متخصص پوست مراجعه کنید.

۶. کاشت مژه و افتادگی پلک

اگر از مژه مگنتی یا مغناطیسی استفاده کنید، افتادگی پلک هم از عوارض کاشت مژه خواهد بود. استفاده از این روش برای مدت طولانی باعث پایین آمدن پلک‌ها می‌شود. هم نیاز به هزینه زیاد و روش‌هایی مانند جراحی دارد.

۷. التهاب چشم

همان‌طور که گفتیم حساسیت به چسب مژه و عفونت ممکن است باعث التهاب چشم شود. علاوه بر این موارد، مالیدن چشم‌ها ممکن است باعث تماس الیاف کاشت مژه با غشای چشم شود و چشم را تحریک کند. البته این وضعیت نادر است، اما باید به آن توجه داشت. زیرا در برخی موارد نادر الیاف مژه وارد غشای چشم شده و نیاز به جراحی است.

متاسفانه بسیاری از چسب‌های اکستنشن مژه حاوی فرمالدئید هستند. این ماده خطرناک بوده و ممکن است باعث التهاب چشم و مشکلات جدی دیگر شود.

۸. خشکی چشم

شاید عجیب به نظر برسد که می‌تواند اکستنشن مژه باشد. بعد از کاشت مژه تاکید می‌شود که به مدت ۲۴ ساعت از تماس مژه‌ها با آب، محصولات روغنی و کرم‌ها خودداری کنید. برخی افراد این موارد را نادیده می‌گیرند. در این وضعیت کثیفی و باکتری‌ها به مژه‌ها چسبیده و غدد چربی در پایه مژه‌ها را مسدود می‌کند. در نتیجه رطوبت چشم کاهش پیدا کرده و دچار خشکی می‌شود.

عکس عوارض کاشت مژه

در تصویر زیر می‌توانید عوارض کاشت مژه را مشاهده کنید.

عوارض کاشت مژه موقت

کاشت مژه موقت یا اکستنشن ممکن است باعث بروز عوارضی مانند عفونت، ریزش مژه یا واکنش آلرژیک شود. اگر بعد از کاشت مژه دچار عوارضی مانند خارش و سوزش شدید چشم، التهاب پلک، قرمزی یا گل مژه شدید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

عوارض کاشت مژه دائم

کاشت مژه دائم نوعی جراحی زیبایی است که شبیه به مراحل کاشت مو یا کاشت ابرو انجام می‌شود. مانند هر جراحی زیبایی ممکن است عوارضی مانند عفونت، خونریزی، درد و تحریک قرنیه اتفاق بیفتد. برای جلوگیری از عوارض جدی باید یک متخصص پوست و مو حرفه‌ای عمل کاشت مژه را انجام دهد.

در چه صورت باید برای درمان عوارض کاشت مژه به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر بعد از کاشت مژه کمی چشم‌های شما تحریک شده است، می‌توانید با روش‌هایی مانند کمپرس یخ، قطره چشم یا آنتی هیستامین این عوارض را کاهش دهید. اما زمانی که خارش و سوزش چشم زیاد است یا موادی مانند شوره روی مژه‌ها دیده می‌شود، باید به متخصص پوست یا چشم پزشک مراجعه کنید. پزشک داروهای لازم را تجویز کرده و در صورت نیاز توصیه می‌کند که مژه‌ها برداشته شوند.

اگر به دنبال دکتر پوست و مو یا بهترین چشم پزشک هستید، می‌توانید از طریق سایت دکترتو اقدام کنید. شما می‌توانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره تلفنی و آنلاین با پزشکان وجود دارد.

بعد از کاشت مژه دچار عوارض جدی شدی؟ تا دیر نشده با متخصص مشورت کن.

چه افرادی ممکن است دچار عوارض کاشت مژه شوند؟

اگر دچار بیماری پوستی یا بیماری زمینه‌ای خاصی هستید، حتما قبل از کاشت مژه از پزشک خود سوال کنید. برخی از بیماری‌ها احتمال بروز عوارض جدی بعد از کاشت مژه را افزایش می‌دهند. از جمله:

  • درماتیت پلک: در این بیماری پوستی، پلک دچار خارش، سوزش و قرمزی می‌شود.
  • بلفاریت: التهاب پلک با علائمی مانند قرمزی و تورم پلک و پوسته‌هایی روی مژه مشخص می‌شود.
  • آلوپسی آره آتا: در این بیماری موی سر به طول کامل یا جزئی دچار ریزش می‌شود. ممکن است روی مژه‌ها و ابرو هم تاثیر بگذارد.
  • تریکوتیلومانیا: این بیماری به علت استرس یا اضطراب ایجاد می‌شود. شخص تمایل دارد که موهای خود از جمله مژه‌ها را بکند.

همچنین بعد از اقدامات زیر نباید اکستنشن مژه یا کاشت انجام دهید.

  • جراحی لیزیک
  • جراحی پلک
  • شیمی درمانی
  • پرتو درمانی

آیا کاشت مژه باعث ریزش مژه میشود؟

متاسفانه در برخی افراد این روش زیبایی باعث ریزش مژه می‌شود. چسب‌های نامناسب یا نحوه کار اشتباه احتمال بروز این عارضه را افزایش می‌دهند. بعد از کاشت مزه نباید مژه‌های خود را بکشید. مالیدن چشم‌ها نیز احتمال ریختن مژه‌ها را افزایش می‌دهد.

عوارض اکستنشن مژه بیشتره یا مژه مصنوعی؟

اکستنشن مژه و مژه مصنوعی با هم تفاوت‌هایی دارند. در روش اکستنشن، مژه‌ها به‌صورت تک‌تک به مژه‌های طبیعی چسبانده می‌شوند و ماندگاری بالاتری دارند. اما در روش مژه مصنوعی، مژه به شکل نواری روی پلک می‌چسبد. در ادامه معایب و عوارض این دو روش را عنوان می‌کنیم.

اکستنشن مژه مژه مصنوعی
نیاز به مراقبت دارد. یک بار استفاده می‌شود و در پایان روز آن را برمی‌دارید.
وقتی مژه‌ها بیفتد، دیگر نمی‌توانید از آنها استفاده کنید. می‌توانید چسب مژه را پاک کرده و چندین بار از آن استفاده کنید.
سبک‌تر است و معمولا آن را روی چشم احساس نمی‌کنید. مژه نواری سنگین است و ممکن است باعث ناراحتی شود.
احتمال واکنش آلرژیک وجود دارد. احتمال واکنش آلرژیک وجود دارد.
احتمال آسیب به قرنیه وجود دارد. چنین احتمالی وجود ندارد.
چسب مژه ممکن است باعث سوختگی شیمیایی شود. چسب آن خطری برای چشم ندارد.
ممکن است باعث اختلالات چشمی مانند خشکی چشم شود. اختلالات چشمی ایجاد نمی‌کند.
در صورت رعایت نکردن بهداشت باعث عفونت می‌شود. درصورتی‌که چندین بار استفاده شود و بهداشت را رعایت نکنید، ممکن است باعث عفونت شود.

تفاوت اکستنشن و مژه مصنوعی

نکات مراقبتی برای پیشگیری از عوارض کاشت مژه

برای پیشگیری از بیشتر عوارض اکستنشن یا کاشت مژه باید به نکات مراقبتی توجه داشته باشید. شامل موارد زیر می‌شود.

  • یک متخصص حرفه‌ای برای این کار پیدا کنید. فرقی ندارد قصد انجام کاشت مژه دائم دارید یا موقت. در هر صورت باید شخصی حرفه‌ای و باتجربه این کار را انجام دهد.
  • در طول مراحل کاشت حتما چشمان خود را ببندید. اگر چشمان خود را باز کنید، ممکن است چسب مژه وارد چشم شود و آن را تحریک کند.
  • سعی کنید مژه‌ای با سایز مناسب انتخاب کنید. برخی از افراد مژه‌های خیلی بلند انتخاب می‌کنند. به حدی که هنگام پلک زدن مژه‌ها با عینک برخورد می‌کند. هرچه سایز مژه کوتاه‌تر باشد، نگهداری آنها راحت‌تر است.
  • حتما در مورد نوع چسب از متخصص سوال کنید. چسب‌های حاوی فرمالدئید سمی بوده و ممکن است به چشم و پوست آسیب وارد کنند.
  • مطمئن شوید کاشت مژه در یک محیط استریل و تمیز انجام می‌شود.
  • اگر به لاتکس حساسیت دارید، حتما به متخصص خود اطلاع دهید.
  • مطمئن شوید از چسب مخصوص مژه استفاده می‌شود. در برخی سالن‌های آرایش چسب ناخن استفاده می‌شود که برای چشم خطرناک است.
  • اگر علائمی مانند خارش یا سوزش داشتید، حتما به متخصص پوست یا چشم پزشک مراجعه کنید. به هیچ وجه در این شرایط خود درمانی نکنید.
  • اگر بیماری پوستی دارید، بهتر است از این روش استفاده نکنید.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به پزشک

عوارض کاشت مژه جزء مواردی است که نباید آن را نادیده بگیرید. درست است که این روش زیبایی تاثیر زیادی روی زیبایی چشم دارد، اما گاهی باعث مشکلاتی می‌شود. از عوارض مهم و شایع آن می‌توان به حساسیت چشم و پوست، خارش، سوزش، التهاب چشم و پلک، عفونت، گل مژه و ریزش مژه‌ها اشاره کرد.

اگر کاشت مژه یا اکستنشن مژه در محیط کاملا بهداشتی و زیر نظر متخصص حرفه‌ای انجام شود، احتمال بروز این عوارض کاهش پیدا می‌کند. همچنین باید بعد از کاشت مژه به نکات مراقبتی توجه داشته باشید و بهداشت را رعایت کنید.

درصورتی‌که بعد از کاشت مژه دچار مشکلات پوستی یا حساسیت چشم شدید، باید با یا مشورت کنید. شما می‌توانید از طریق سایت با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در فردیس کرج علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان و وجود دارد.

دکترتو مراقب سلامتی شماست!

  •  خودتان را هم به کسی قرض ندهید.
  • چنانچه جزو آن دسته از افرادی بودید که پزشک اجازه استفاده از این نوع مژه‌ها را به شما داده و یا اینکه شب عروسی‌تان است و تنها یک بار می‌خواهید از این نوع مژه‌ها استفاده کنید، باید مرغوب‌ترین نوع این نوع مژه‌ها را بخرید.

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.

  •  نبودن آن ها احتمال عفونت را افزایش می دهد.

سخن پایانی

مژه ها از عوامل زیبایی هستند . راه های بسیاری وجود دارد که بتوان مژه های زیبا داشت ولی به خاطر داشته باشید برای داشتن مژه زیبا نباید کارهایی انجام بدهیم که سلامت پوست و مو ما را به خطر بیاندازند .

 

دکمه بازگشت به بالا