هزینه زیرسازی زمین چمن مصنوعی فوتبال
برآورد هزینه نصب چمن مصنوعی فوتبال
همه روزه تماس های زیادی با گروه نیدصنعت گرفته می شود که پرسش مشترک بسیاری از مخاطبان در رابطه با برآورد هزینه نصب است. از همین رو بر آن شدیم تا توضیحات کاملی را در مورد هزینه اجرای چمن مصنوعی فوتبال از صفر تا صد در اختیار تمامی کسانی قرار دهیم که می خواهند زمین فوتبالی را راه اندازی کنند.
برای اینکه بتوانیم به یک جمع بندی درست و کامل در مورد هزینه برسیم در ابتدا باید با مراحل نصب این چمن آشنایی داشته باشید. مراحل نصب چمن مصنوعی فوتبال شامل زیرسازی، تهیه و نصب چمن مصنوعی و استفاده از متعلقات زمین فوتبال از جمله حصار، برج نوری، جایگاه داور و تماشاچیان و دروازه های زمین فوتبال است. گروه نیدصنعت در تلاش است تا تمامی این مراحل را برای صاحبان زمینهای فوتبال انجام دهد و مشاوره های لازم را در اختیار کسانی قرار دهد که می خواهند برای نصب چمن مصنوعی فوتبال اقدام کنند.
زیرسازی چمن مصنوعی فوتبال
یکی از مواردی که در مورد هزینه نصب چمن مصنوعی و خرید چمن مصنوعی فوتبال مهم است، زیرسازی زمین است. امروزه اجرای زیرسازی زمین های فوتبال و زمینهای ورزشی به دلیل استانداردهای بیشتر و کیفیت مطلوب تر به صورت شنی صورت می گیرد. این زیرسازی متشکل از انواع لایه های شنی صفر تا بیست و پنج و صفر تا پانزده است و در نهایت این زیرسازی جز زیرسازی هایی است که بالاترین استانداردها را به خود تعلق داده است. از عواملی که سبب میشوند این نوع زیرسازی محبوبیت بیشتری را در میان صاحبان زمینهای ورزشی داشته باشد می توان به این عوامل اشاره کرد:
- هزینه پایین اجرا
- زمان کوتاه اجرا
- دارا بودن استانداردهای ایمنی برای حفظ سلامتی بازیکنان
- مقاومت در برابر سرما
- تعامل مناسب بازیکن با سطح زمین
هزینه این زیرسازی از ۵۰ تا ۸۰ هزار تومان متغییر است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با در ارتباط باشید.
نکات مهم در زیرسازی زمین فوتبال
مواردی که در ادامه به آنها می پردازیم در مشخص کردن هزینه زیرسازی زمین فوتبال و در نتیجه هزینه اجرای چمن مصنوعی فوتبال نقش مهمی دارند:
- میزان خاکبرداری: طبیعتاً در پروژه هایی که نیاز به خاکبرداری زیاد برای رسیدن به سطح قابل بارگذاری وجود داشته باشد، هزینه ها افزایش می یابد بنابراین نوع خاک تأثیر به سزایی در افزایش و یا کاهش هزینه زیرسازی خواهد داشت.
- نوع زیرسازی: مهمترین مرحله برای برآورد هزینه زیرسازی انتخاب روش زیرسازی است. یادآور میشویم در پروژه های تا ۱۲۰۰ متر امکان استفاده از زیرسازی سطح سخت مانند و یا آسفالت وجود دارد. اما در پروژه های بالای ۱۲۰۰ متر تنها شیوه ی مناسب روش unbound (شن ریزی ناپیوسته) خواهد بود که تنها روش مورد تایید فیفا است. همچنین در مناطق بارانی مثل شمال کشور پیشنهاد می شود برای مساحت های کمتر از ۱۲۰۰ متر هم از روش شن ریزی ناپیوشته استفاده شود چرا که روش شن ریزی، کارآمدترین گزینه برای انتقال مناسب رطوبت محسوب می شود.
مراحل انجام زیرسازی شنی
مراحل انجام زیرسازی شنی به ترتیب زیر است:
- خاکبرداری
- خاکریزی
- متراکم سازی
- غلتک زنی
- اجرای لایه شن بادامی
- اجرای لایه شن نخودی
- حفر چاه جذبی
- اجرای لوله زه کش و جدول کاری
آسفالت برای زیر سازی زمین فوتبال
به دلیل بالا رفتن قیمت آسفالت و قیر و منسوخ شدن این روش برای زیرسازی زمین فوتبال دیگر از آن استفاده نمیشود. اما در گذشته روش اجرای آن به صورت زیر انجام میشد:
- خاکبرداری
- خاکریزی
- متراکم سازی
- اجرای شن (پیشنهادی)
- اجرای آسفالت
بتن برای زیرسازی زمین فوتبال
اجرای بتن در زیرسازی زمین فوتبال شامل چند مرحله است که بر هزینه نصب چمن مصنوعی فوتبال اثر می گذارد. به طور کلی هزینه زیرسازی به روش بتن برای هر مترمربع در سال ۱۳۹۹ معادل ۸۵ هزارتومان است. به همین دلیل پیشتر اشاره شد که استفاده از زیرسازی شنی نقش بسیار مهمی در کاهش هزینه نصب چمن مصنوعی فوتبال دارد. روش بتن برای زمینهای زیر ۴۰۰ تا ۵۰۰ متر ( که از آنها به عنوان زمین مینی فوتبال یاد میشود) پیشنهاد میشود. با توجه به اینکه در این متراژ فشار فیزیکی بیشتر است روش بتن مقاومت بالاتری در مقایسه با روشهای دیگر دارد. روش اجرای این زیرسازی به ترتیب زیر است:
- خاکبرداری
- خاکریزی
- متراکم سازی
- اجرای شن (پیشنهادی)
- اجرای بتن
مورد مهم در تعیین هزینه نصب چمن مصنوعی فوتبال
یکی از موارد مهم در محاسبه ی هزینه ها منطقه پروژه است. طبیعتاً هزینه ها برای تمام نقاط کشور یکسان نیست و باید فواصل مراکز تهیۀ مصالح مانند معادن شن و یا کارخانه سیمان را تا محل پروژه را در نظر بگیریم. علاوه بر اینها هزینه های ایاب و ذهاب و سکونت تیم اجرایی هم بر هزینه نصب چمن مصنوعی فوتبال تأثیر گذار است.
هزینه نصب چمن مصنوعی فوتبالی
یکی از بهترین و استانداردترین چمنهای مصنوعی برای اجرا در زمینهای فوتبال و زمینهای ورزشی استفاده از چمن مصنوعی Mg pro است. از این چمن معمولا در مناقصات دولتی و استانداردهای زمینهای ورزشی نام برده میشود. الیاف این چمن از جنس مونوفیلامنت هستند و ارتفاع الیاف آنها به ۵۰ میلیمتر می رسد.
این چمن دارای ۱۴۰ گره طولی است و از مناسب ترین چمنهای مصنوعی برای اجرا در زمینهای فوتبال و یا زمینهای ورزشی است. در هر حال حاضر قیمت هر مترمربع از این چمن در سال ۱۳۹۹ معادل با ۱۴۰۰۰۰ تومان است. برای اطلاع از و برآورد هزینه نصب چمن مصنوعی فوتبال می توانید هم اکنون با مشاوره های فروشگاه needsanat تماس بگیرید.
تهیه و نصب متعلقات ویژه چمن فوتبال برای برآورد هزینه نصب
در این بخش به مرحله ای میرسیم که برای هر پروژه متفاوت خواهد بود. شاید برخی از پروژهها هرگز از فنس استفاده نکنند و یا اصلاً نیازی به نور پردازی برای روشنایی در شب نداشته باشند. نیدصنعت همواره در تلاش است تا با ارائه قیمتهای مناسب برای کاهش هزینه نصب چمن مصنوعی فوتبال، متعلقات زمینهای فوتبال را نیز با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت ارائه دهید.
انواع چمن مصنوعی ورزشی را از گروه نیدصنعت بخواهید!
تابدینجا به موضوع هزینه نصب چمن مصنوعی فوتبال پرداختیم. گروه نیدصنعت گروهی تخصصی و حرفهای است که در زمینه فروش و در فضاهای مختلف تزیینی و ورزشی فعالیت دارد. شما میتوانید با مشاورین نیدصنعت در ارتباط باشید و از مشاورههای رایگان این مرکز در خصوص انواع چمن مصنوعی، نصب آنها و طراحی فضا بهره ببرید.
طرح توجیهی چمن مصنوعی فوتسال – هزینه احداث چمن مصنوعی فوتسال در سال 97
چمن مصنوعی فوتسال
مجموع شرایط محیط زیستی بهویژه آلودگی هوا، توصیههای پزشکی را به این سمتوسو برانگیخته که فعالیتهای ورزشی میبایست در فضاهای بسته انجام شوند. درنتیجهی این امر میل و شورِ علاقه به فوتبال هم راهی سالن گردیده و مفهوم تازهای به نام “چمن مصنوعی فوتسال” پدید آمده است.
اگرچه فوتسال بهنوعی بازی فوتبال درون سالن است اما طرح و بحث امروز ما راجع به فوتسال در زمین چمن مصنوعی بدون سالن و در فضای باز است.
امروزه با توجه به کمبود آب در کشور عزیزمان و در مقابل، مصرف زیاد آب برای احداث باشگاه با چمن طبیعی و حفظ و نگهداری و مراقبت از چمن طبیعی، خیل عظیم مدارس (در تمامی مقاطع)، دانشگاهها و حتی سازمانهایی که برای کارکنان خود سالن کرایه میکنند (از خود سالن دارند) به دنبال ارائهی چمن مصنوعی فوتسال هستند، اگر به این موضوع علاقه دارید در سطرهای آینده بهتفصیل موضوع را بررسی کردهایم و بهتمامی سؤالات پیرامون چمن مصنوعی فوتسال پاسخ دادهایم.
هزینه ساخت زمین فوتسال چمن مصنوعی در سال 97
مثل همیشه هر پیشنهادی در وهلهی اول نیاز به بررسی مالی دارد. سعی میکنیم خیلی خلاصه نشان دهیم که هزینهی احداث چمن مصنوعی در سال جدید به چه شکل خواهد بود و آیا رفتن به سمت چمن مصنوعی فوتسال صرفهی اقتصادی دارد یا خیر. اجازه دهید خودمان ننویسیم و به یک نقلقول از سایت ارجاع دهیم. در این پایگاه اینترنتی نوشتهشده که شاید در گام اول هزینهی احداث چمن مصنوعی فوتسال، رقم غیرقابلتوجیهی باشد، اما عملکرد درازمدت نشان خواهد داد که بازگشت سرمایه تضمینی است.
بنا بر برآوردهای مالی که توسط این شرکت انجامشده است هزینه ساخت یک باشگاه فوتسال در سال 1397 بدون احتساب قیمت زمین حدود 300 میلیون تومان است که از این مقدار حدود 65 میلیون تومان برای زیرسازی، 50 میلیون برای ساختمانسازی، نصب و اجرای چمن 140 میلیون و مابقی برای تأسیسات و …در نظر گرفتهشده است.
این در حالی است که هزینهی احداث باشگاه ورزشی با چمن طبیعی مقرونبهصرفه تر به نظر میرسد اما در درازمدت هزینههای جاری چمن طبیعی بسیار بیشتر از چمن مصنوعی است.
طرح توجیهی ساخت زمین فوتسال چمن مصنوعی
ما همین مسئله را بررسی کردهایم و در اینجا نتایج را در چند بند بیان میکنیم و اصطلاحاً سبک و سنگین کردن کار را به عهدهی شما میگذاریم.
مزایای اقتصادی
قبل از هر چیز توجه داشته باشید که چمن مصنوعی این قابلیت را دارد که در محیط بستهی یک سالن اجرا شود و به همین خاطر است که ما میگوییم چمن مصنوعی فوتسال، آیا میتوان چمن طبیعی را در فضای سرپوشیده اجرا کرد؟ بهواقع ایدهی محشری است که سالن خود را در قالب چمن ارائه خواهید داد، اما بازهم از منظر اقتصاد مهندسی موارد زیر را بهعنوان مؤلفههای تأثیرگذار مدنظر داشته باشید:
همانگونه که در تصویر می بینید در ساخت زمین چمن فوتسال می توان از مکان های بلا استفاده اما دارای سایه مانند زیر پل های هوایی استفاده کرد
در گام اول باید گفت که چمن مصنوعی هزینهی تهیهی بذر، کشت، کود و اموری ازایندست را ندارد؛
چمن مصنوعی پس از اجرا محدودیت استفاده ندارد (چمن طبیعی باید حداقل 24 ساعت پس از هر استفاده استراحت کند، اما چمن مصنوعی میتواند پشت سر هم مورداستفاده قرار بگیرد)؛
چمن مصنوعی تعمیر و نگهداری راحتی دارد (یک چمن مصنوعی فوتسال میتواند بهطور میانگین عمری برابر 4000 ساعت مفید را در اختیار شما قرار دهد)؛
چمن مصنوعی در همهی شرایط آمادهبهکار است (شاید هوا گرم شود و کیفیت کفپوش سالن یا چمن طبیعی نزول کند یا سطح سالن مورد شستوشو قرار بگیرد و اموری ازایندست، اما چمن مصنوعی سالنی در همه حال آمادهبهکار است).
چمن مصنوعی امنیت و سلامت را تضمین میکند (آسیبدیدگی روی چمن بیکیفیت به دلیل پستیوبلندی و البته کفپوش سختِ سالن به وقوع میپیوندد، اما سطح چمن مصنوعی هم یکدست و هموار است و هم نرم، درنتیجه حادثهای در چمن مصنوعی فوتسال متصور نخواهد بود).
محدودیتها (مسئلهای که نمیتوان از آن بهراحتی عبور کرد)
همانطور که گفته شد چمن مصنوعی فوتسال یکبار “اجرا” است و مدتهای مدید استفاده.
درنتیجه چگونگی اجرا و ساخت در همان ابتدای کار امری است حیاتی در کیفیت استفاده. همین امر سبب ارتقای اهمیت زیرسازی چمن مصنوعی میشود، بهبیاندیگر نمیتوان روی فواید ذکرشده در بخش بالا حساب باز کرد اگر اجرای زیرسازی کیفیت لازم را نداشته باشد.
زیرسازی زمین فوتسال چمن مصنوعی
اگر قصد دارید سالن فوتسال خود را به چمن مصنوعی مجهز کنید، باید یک زیرسازی درجهیک را تدارک ببینید. فیفا برای این کار قوانین و استانداردهای مشخصی دارد، هم خود میتوانید آنها را مطالعه کرده و در اختیار پیمانکار قرار دهید و هم میشود با مراجعه به پیمانکارهای تخصصی از حسنِ اجرای آنها اطمینان کسب کنید.
در این زمینه به صورت تخصصی در حال کار است
در اینجا ما گزیدهای از اقدامات لازم برای زیرسازی زمین فوتسال را در دو مرحله ارائه دادهایم.
1. زهکشی زمین؛
2. زیرسازی چمن.
این تصویر برشی است از اتفاقی که باید در سطح سالن شما رخ دهد، اگر بخواهیم خلاصه بگوییم پس از عملیات زهکشی دورادور محیط بتنریزی میشود (در تصویر Concrete Curbing مشخص است) و از این طریق اصطلاحاً جدولکشی صورت میگیرد، سپس روی بستر آمادهشده به ترتیب شوک پد، بکینگ، شن سیلیس، گرانول لاستیک و چمن مصنوعی قرار داده میشوند (ریشهی چمن مصنوعی تا شوک پد پایین قرار دارد).
همانطور که مشخص است کار علیرغم ظاهر ساده نیاز به یک پیمانکار مجرب دارد و کاری همگانی نیست، شاید بزرگترین چالش اجرای چمن مصنوعی فوتسال هم همین امر باشد. البته برای احداث زمینهای فوتسال و زمینهای کوچک ورزشی نیاز به زه کشی نیست و با یک شیب ملایم در اطراف زمین قابل جبران است که قطعاً این کار هزینه بسیار کمتری در بر خواهد داشت.
ابعاد زمین چمن مصنوعی فوتبال و فوتسال
اگر با محدودیت مکانی مواجه هستید یا قصد ساخت از صفرتا 100 رادارید حتماً در ذهن خود این سؤال را میپرسید که برای اجرای چنین پروژهای زمین باید دارای چه ابعادی باشد. در این قسمت هم بهصورت شما تیک به شما نمایش میدهیم که زمین فوتبال و فوتسال با چمن مصنوعی نیازمند چه ابعادی هستند.
ابعاد زمین چمن مصنوعی فوتسال
برای اجرای چمن مصنوعی فوتبالی که ابعاد مشخص است، هر طور که زمین چمن طبیعی ساخته میشود دقیقه در همان بازهی ابعاد چمن مصنوعی هم اجرا خواهد شد، در تصویر زیر هم به فوت و هم به متر تمامی ابعاد ازجمله خطکشیها ارائهشده است (طول کلی زمین از 92 تا 120 متر و عرض بین 45 تا 90 متر انتخاب میشود):
فوتسال در زمین بسکتبال بازی میشود. درنتیجه اگر بخواهید استاندارد یک زمین فوتسال با چمن مصنوعی ایجاد کنید باید ابعادی که در ادامه ارائه میشوند را رعایت کنید. البته حالتهای دیگری هم وجود دارد که پس از استاندارد فیفا به آنها اشاره خواهیم کرد (طول کلی از 25 الی 42 متر و عرض کلی بین 15 الی 25 متر).
البته شایانذکر است که در مسابقات بینالمللی این ابعاد برابراست با: طول، حداقل 38 مترو حداکثر 42 متر. عرض، حداقل 18 مترو حداکثر 25 متر. اندازه دایره وسط زمین 3 متر، فاصله نقطه پنالتی تا خط دروازه 6 متر و اندازه دروازهها به این صورت خواهد بود که فاصله بین دو تیر دروازه 3 مترو ارتفاع تیر افقی تا سطح زمین 2 متراست.
در طرح پیش رو کل مساحت زمین چمن 1050 متر در نظر گرفتهشده است که ترجیحاً نزدیک به استاندارد جهانی است.
باری، بهعنوان حسن ختام بحث، گریزی میزنیم به افکار دورودراز، شاید از الآن برای ساخت و احداث چمن مصنوعی فوتسال و میزبانی از تیمهای حرفهای فوتبال برنامهریزی میکنید، بله این امر شدنی است اما باید در ابعاد تمرینی تیمهای فوتبال انجام گیرد (تیمها در تمرینات لزوماً در تمامی مساحت زمین کار نمیکنند و آن را بخش بخش به خدمت میگیرند).
زمینهای تمرینی فوتبال معمولاً در عرض 30 متری و طول 45 الی 50 متری ایجاد میشوند، درنتیجه اگر مساحت قابلتوجهی را چمن مصنوعی فوتسال کنید، میتوانید با ایجاد امکانات مناسب از تمرین تیمهای حرفهای هم میزبانی داشته باشید.
به دلیل قیمت بسیار بالای زمین در مراکز شهرها یا بهطورکلی نواحی شهری ایجاد یک زمین ورزشی مقرونبهصرفه نیست، اما میتوان با اخذ زمین از اداراتی همچون زمین شهری یا منابع طبیعی در حومه شهرها اقدام به احداث باشگاه نمود
از مزیی باشگاه میتوان به این نکته اشاره کرد که با سرمایه نسبتاً پایین و هزینههای جانبی کم میتواند بهطور مستمر سود نسبی را عاید شما کند. که تا سالهای متمادی ادامه داشته باشد.
محل اجرای طرح
مشخصات متقاضیان
نوع فعالیت و محصولات تولیدی :
زمین مورد نیاز برای احداث دامداری
مشخصات متقاضیان
نوع فعالیت یا محصولات تولیدی :
ساختمان سازی
ماشین آلات و تجهیزات (مشخصات فنی آنها )
تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی
وسایل حمل و نقل
محاسبه نقطه سر به سر
درصد فروش در نقطه سربه سر
محوطه سازی
سود و زیان ویژه )سود)
ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن:
مواد اولیه و بسته بندی
آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
هزینه های سرمایه ای
هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
هزینه تولید سالیانه
قیمت تمام شده
قیمت فروش
محاسبه نقطه سر به سر
درصد فروش در نقطه سربه سر
سود و زیان ویژه
ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن:
سرمایه ثابت سرانه
کل سرمایه گذاری سرانه
نرخ بازدهی سرمایه
دوره برگشت سرمایه
خلاصه گزارش
1-عنوان فعاليت: | زمین چمن مصنوعی |
2-ظرفيت : | 365روز در سال |
3-مجري طرح: | – |
4-محل اجرا : | – |
5-اشتغال طرح : | 2نفر |
6-سرمايه ثابت طرح : | 3051.59میلیون ریال |
7-سرمايه گذاري کل طرح : | 3210.75میلیون ریال |
8-ميزان زمين طرح : | 1200متر مربع |
9-ميزان زمين بنا : | 100متر |
10-ميزان تسهيلات مورد نياز : | 2247.53میلیون ریال |
11-نوع تسهيلات : | وام |
12-نقطه سربه سر توليد : | 63% |
13-مدت برگشت سرمايه : | 4سال |
14-نرخ بازدهي سرمايه : | 18% |