اجتماعیبرترین های ترند روز

چگونه بهترین وکیل در تهران را پیدا کنیم؟

با نحوه انتخاب بهترین وکیل در تهران بیشتر آشنا شوید

بهترین وکیل در تهران را چگونه پیدا کنیم؟ پیدا کردن بهترین وکیل در تهران شاید در نگاه اول کار بسیار پیچیده ای باشد. اما علارغم تمام تبلیغات منفی که در تلویزیون و بعضی فیلم ها علیه وکلا دیده می شود. باید گفت روش و منش بیشتر وکلا در ایران، منشی شرافتمندانه و اخلاق مدارانه است. برای یک وکیل خوب در تهران تنها یک چیز ضرورت و اصالت دارد و آن اینست که از حق و منافع موکل خود با تمام وجود و با تمام توان دفاع نماید.

البته بسیاری از وکلا بر این نکته تاکید دارند. که وکالت فردی را بپذیرند که حقی مشروع و قانونی برای وی متصور است. قبل از انتخاب وکیل حرفه ای در تهران توصیه می شود برای اینکه انتخاب بهتری داشته باشید با این مقاله از وکیل از ما همراه شوید. جهت انتخاب بهترین وکیل تهران باید به نکات زیر توجه کنید:

۱٫وکیل خوب ابتدا باید روانشناس خوبی باشد.

یک وکیل خوب، قبل از هر چیز باید روانشناس خوبی باشد، اگر کمی جامعه شناسی و اقتصاد هم بداند و آن را با فن سخنرانی تلفیق نماید و قدرت، اعتماد به نفس را هم نیز به عنوان چاشنی کار در کف داشته باشد. خورشید در سرزمین زندگی او غروب نخواهد کرد. به طور کلی وکلای پایه یک دادگستری وکیل از ما علاوه بر الزامات و مسئولیت های حرفه ای خود در مقابل موکل خود دارای الزاماتی نیز در قبال محاکم دادرسی و طرف موکل و همچنین در قبال تشکیلات صنفی خود تحت عنوان وکیل دادگستری در تهران هستند.

الزامات حرفه ای وکلا وکیل از ما شامل مواردی از جمله امانت داری و حفظ اسرار موکل و رعایت قوانین و مقررات موضوعه و عدم قصور در انجام موضوع وکالت و حضور در جلسات دادرسی و عدم اطاله دادرسی و صداقت و راستگویی در مقابل موکل و دستگاه قضایی و عدم تبانی با طرف مقابل و عدم خیانت به موکل، و دفاع قانونی از حقوق موکل و رعایت غبطه و مصالح نامبرده و سایر موارد تصریح شده در قوانین است.

۲٫تخصص و تجربه وکیل

اگر چه وکیل می تواند در تمام امور حقوقی قبول وکالت کنند. اما با توجه به گستردگی هر یک از حوزه های حقوقی این امر کاملاً تخصصی شده است. در انتخاب وکیل خبره و مشاور حقوقی مجرب در آغاز به موضوع پرونده خود، دقت کنید و را با توجه به موضوع حقوقی خود پیدا کنید.

۳٫اعتماد، مسئولیت پذیری و صداقت

اعتماد، مسئولیت پذیری و صداقت در حوزه کاری از اولین و مهم ترین مسائلی است. که یک وکیل خبره باید به آن توجه نماید، این است. که رعایت اصول امانت داری و مسئولیت پذیری در عین صداقت است. امانت داری و قابل اعتماد بودن یک وکیل ماهر از این نظر و جهت اهمیت می یابد. که وی، باید از تمامی اطلاعات موکل خود که به پیشبرد جریان پرونده کمک می کند اطلاع داشته باشد.

در صورتی که وکیل نتواند اعتماد موکل را جلب کند، انتقال اطلاعات به منظور بررسی گرونده با مشکل انجام شده و نتیجه مطلوب از پرمطلوب از پرونده حاصل نمی شود.

۴٫ یک وکیل خوب باید از معلومات و دانش حقوقی بالایی برخوردار باشد.

از ویژگی های وکیل خوب دانش حقوقی بالا در امور تخصصی وکالت است. تا بتواند بهترین راهکار را در بهترین فرصت ممکن شناخته و در انتخاب نوع دادخواست، شکوائیه و اقدامات قانونی لازم نهایت هوش و کیاست را به کار برد. در انتخاب هر متخصصی نکته مهم در نظر گرفتن قدرت تخصص و فن وی در ادای وظایف می‌باشد.

۵٫عدم تضمین و تعهد

دقت داشته باشید که وکیل، قانوناً نمی‌ تواند متعهد به نتیجه باشد. و یا این امکان وجود ندارد که تضمینی صددرصدی به شما دهد. بهترین وکیل تهران، وکیلی است که هیچ تضمینی در رابطه با موفقیت در پرونده ندهد. اما نهایت تلاش خود را در رسیدن به نتیجه به کار گیرد.

۶٫توانایی متقاعد کردن موکل

بهترین وکیل در تهران باید این توانایی را داشته باشد. تا بتواند موکل را نسبت به توصیه های خود متقاعد کند و وی را ملزم کند تا توصیه های وی را پیگیری کند. علاوه بر این باید وکلا نسبت به شهادت و اظهارات افراد و واکنش ها نسبت به آن اطلاعات کافی داشته باشند. همچنین باید بتواند واکنش قضات را پیش بینی کرده و عملکرد درستی در این شرایط داشته باشند.

خصوصیات وکیل خوب تهران

یک وکیل خوب در تهران، قبل از هر چیز باید روانشناس خوبی باشد، اگر کمی جامعه شناسی و اقتصاد هم بداند و آن را با فن سخنرانی تلفیق نماید و قدرت، اعتماد به نفس را هم نیز به عنوان چاشنی کار در کف داشته باشد خورشید در سرزمین زندگی او غروب نخواهد کرد. به طور کلی وکیل پایه یک دادگستری در تهران علاوه بر الزامات و مسئولیت های حرفه ای خود در مقابل موکل خود دارای الزاماتی نیز در قبال محاکم دادرسی و طرف موکل و همچنین در قبال تشکیلات صنفی خود تحت عنوان وکیل دادگستری هستند.

الزامات حرفه ای وکیل پایه یک دادگستری شامل مواردی از جمله امانت داری و حفظ اسرار موکل و رعایت قوانین و مقررات موضوعه و عدم قصور در انجام موضوع وکالت و حضور در جلسات دادرسی و عدم اطاله دادرسی و صداقت و راستگویی در مقابل موکل و دستگاه قضایی و عدم تبانی با طرف مقابل و عدم خیانت به موکل، و دفاع قانونی از حقوق موکل و رعایت غبطه و مصالح نامبرده و سایر موارد تصریح شده در قوانین است.

موکل باید بداند که تجربه و صداقت وکیل در تهران تا چه میزان حائز اهمیت است. موکل باید ملتفت باشد که اگر پرونده خود را به یک وکیل بی مسئولیت و غیر متخصص بسپارد نباید انتظار نتایج دلخواه و مطلوب را داشته باشد. روانشناسان بر این باورند که میان صداقت وکیل و میزان کسب موفقیت ایشان رابطه تنگاتنگی وجود دارد. وکلای موسسه حقوقی وکیل از ما در تهران صادقانه به پای صحبتهایتان می نشیند.

عموم مردم از حق الزحمه وکیل در تهران اطلاع درستی ندارند. آنها تصور می‌ کنند حق ‌الوکاله و تعرفه وکالت، مبلغ بسیار هنگفتی است و هر کسی از عهده آن برنمی ‌آید. اما واقعیت این است که تعرفه وکالت و دستمزد وکیل ثابت نیست. با توجه به نوع پرونده، مدت زمان درگیری، سابقه و تجربه وکیل، مبلغ حق المشاوره می ‌تواند تغییر کند.

بحث هزینه که برای موکل بسیار اهمیت دارد، مطمئنا موسسه های حقوقی ای که هزینه خیلی زیاد و یا خیلی کم طلب می کنند یک جای کارشان دچار اختلال شده است؛ زیاده روی و تفریط هر دو به یک میزان خطرناک و ریسک پذیر است. کم بودن بیش از حد هزینه وکالت امکان دارد تلف کردن وقت و نتیجه ندادن پرونده تان را به دنبال داشته باشد.

وکالت چیست؟

وکالت در لغت به معنای واگذار کردن، تفویض، اعتماد و تکیه کردن است. اصطلاح وکالت در فـقه و حقوق، عقد جایزیست که بین طرفین وکیل و موکل، در چارچوب مقررات قانون مدنی منعقد می‌شود و هر یک از طرفین، در هر زمانی می‌توانند قرارداد وکالت را فسخ کنند. طبق ماده 663 قانون مدنی، “وکیل نمی‌تواند عملی را که از حدود وکالت او خارج است، انجام دهد” و بر این اساس در عقد وکالت برای وکیل منتخب اختیاراتی بیان شده و در آن ذکر می‌شود که وکیل در چه اموراتی اجازه وکالت از طرف موکل را دارد.

وکالت از جهت حدود اختیارات، به دو نوع وکالت مطلق و وکالت مقیـد تقسیم می‌شود:

وکالت مطلق: در این نوع وکالت، موکل برای انجام تمام امور اداری و مالی خود، می‌تواند شخصی را به عنوان وکیل در دفترخانه اسناد رسمی انتخاب کند. با این انتصاب وکیل بدون هیچ محدودیتی حق نقل و انتقال اموال موکل، وکالت کاری از جانب موکلش را دارد. وکالت مطلق را به هر شخصی می‌توان اعطا نمود و بعد ازاعطای آن، وکیل برای انجام امورات موکل دیگر نیازی به اجازه‌ی موکل ندارد.

وکالت مقیـد: یعنی مورد وکالت را دقیقا و با محدودیـت‌هایی برای وکیل معین می‌کنند و وکیل بایستی در همان مورد ذکر شده، عمل کند و به این ترتیب فقط برخی از موارد را وکیل می‌تواند انجام دهد. این نوع وکالت بیشتر به وکیل پایه یک دادگستری و برای حضور در محاکم قضایی اعطا می‌شود. هرچند، در بعضی مواقع به افراد عادی صرفا برای انجام یک مورد خاص، مثل خرید منزل یا  فروش ماشین وکالت مقیـد نیز داده می‌شود.

در ادامه یک مورد ساده آورده‌ایم تا بهتر متوجه عقد وکالت و حدود اختیارات وکیل شوید. به عنوان مثال، اگر شما در زمینه خرید ملک با طرف مقابل به مشکل خورده‌اید، با مراجعه به یک وکیل ملکی و اعطای وکالت به ایشان، متقاضی می‌شوید تا وکیل از طرف شما در دادگاه حضور یافته و از حقوقتان در قبال خرید آن ملک دفاع کند و وکیل در این نوع وکالتنامه حق فروش ملک شما را ندارد مگر اینکه به او وکالت فروش هم داده باشید.

با توجه به موارد گفته شده لازم است موقع اعطای وکالت دقت بیشتری به متن وکالتنامه داشته باشید.

دکمه بازگشت به بالا