برترین های ترند روزعلمی و پزشکی

کالری ویفر شکلاتی چقدر است؟ + ارزش غذایی

ویفر شکلاتی ۱۶۰ گرم سلامت با طعم لذیذ و دوست داشتنی شکلات یکی از محصولات پرطرفدار شرکت سلامت فرد می باشد. این ویفر خوش طعم با یک نوشیدنی گرم می تواند از بهترین گزینه ها برای یک عصر دلچسب باشد. جهت خرید ویفر در طعم های مختلف در فروشگاه اینترنتی سلامت همین حالا اقدام کنید.

مواد تشکیل دهنده ویفر شکلاتی ۱۶۰ گرم

مواد تشکیل دهنده ویفر شکلاتی عبارتند از: آرد گندم، پودر شیر خشک، پودر آب پنیر، پودر کاکائو، کره کاکائو، اسانس کاپوچینو، روغن نباتی، شکر، نمک طعام و آب آشامیدنی.

یکی از ترکیبات محبوب در ویفر شکلاتی کره کاکائو است. این کره در تولید انواع شکلات، شیرینی و ویفر کاربرد دارد و نوعی روغن گیاهی است که از دانه ‌های کاکائو گرفته می‌شود. این کره زرد رنگ دارای عطر و رایحه شکلات است و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائو تنها حاوی مقدار ناچیزی کافئین است. محققان دریافته ‌اند که کاکائو دارای چندین ویژگی مفید از جمله اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. بسیاری از خواص کاکائو به دلیل موادی مانند کاتچین است که در پودر کاکائو وجود دارد.

شرکت بیسکویت سلامت مصرف روزانه ویفر شکلاتی ۱۶۰ گرم را برای یک روز لذت بخش و به یاد ماندنی برای شما توصیه می کند. قبل از خرید ویفر شکلاتی، جدول ارزش تغذیه ای آن را بخوانید:

جدول ارزش تغذیه ای ویفر شکلاتی ۱۶۰ گرم واحد میزان
انرژی کل در صد گرم kcal ۴۶۲.۴
انرژی حاصل از چربی در صد گرم kcal ۱۴۹.۷۶
کربوهیدرات کل gr/100 ۷۰.۸۳
پروتئین( باضریب۵/۷) gr/100 ۶.۴
چربی gr/100 ۱۷
اسیدهای چرب اشباع gr/100 ۱۱.۲
اسید چرب ترانس gr/100 ۱.۲۱
کلسترول mgr/100 ۳۴.۸
سدیم mgr/100 ۸۴
پتاسیم mgr/100 ۱۷۹
ویتامین A μgr/100 ۱۲.۴
ویتامین B2 mgr/100 ۰.۰۸۷
ویتامین C mgr/100 ۱
آهن mgr/100 ۱.۶۲
کلسیم mgr/100 ۷۶
روی mgr/100 ۰.۷۲
قند gr/100 ۳۶.۶

ویفر با طعم شکلات بدون شکر سلامت

ویفر رژیمی بدون شکر سلامت، با جایگزینی ایزومالت و آسه سولفام پتاسیم به جای شکر توانسته است ترکیب عالی را در جهت حذف شکر و بهبود طعم و مزه ی محصول ایجاد کند. ایزومالت، شیرین کننده ای طبیعی است که از چغندر قند گرفته می شود و جزو دسته مواد با قند پایین بوده که سطح گلوکز و انسولین خون را بالا نمی برد و از این رو برای افراد دیابتی مناسب است.

چون ایزومالت باعث افزایش فعالیت باکتریهای اسید لاکتیک در روده انسان می شود نقش پروبیوتیک را داشته و بنابراین در درمان بیماریها و اختلالات روده ای موثر است. ایزومالت از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند و در مواردی که پوسیدگی در مراحل اولیه باشد مصرف ایزومالت سبب بهبود و ترمیم پوسیدگی می شود.

طرز تهیه ویفر خانگی سالم و خوشمزه با طعم های متنوع

ویفر یکی از انواع شیرینی های کارخانه ای خوشمزه و پرطرفدار است که شباهت زیادی به شیرینی میکادو دارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم ویفر
آرد سفید ۱ لیوان
پودر قند نصف لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
اسانس میوه ۳ قطره
رنگ خوراکی مقدار کمی
نان میکادو ۵ عدد

دستور تهیه ویفر

مرحله اول

ابتدا آرد را دو مرتبه الک می کنیم سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم حدود ۳۰ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، سپس روغن را اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه آرد و روغن مخلوط شدند، پودر قند را اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم تا یکدست شوند. در آخر رنگ خوراکی و اسانس را اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد یکدست شدند تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

نکته مهم در مورد طعم و رنگ ویفر این است که مثلا اگر می خواهید ویفر توت فرنگی درست کنید از رنگ صورتی و اسانس توت فرنگی استفاده کنید، یا مثلا برای درست کردن ویفر موزی از اسانس موز و رنگ زرد استفاده کنید.

مرحله چهارم

اجازه می دهیم مواد کمی از حرارت بیفتند سپس یک نان میکادو را داخل یکی سینی بزرگ قرار می دهیم و چند قاشق از مواد را روی نان میکادو می ریزیم و با قاشق روی کل سطح نان میکادو به صورت یکدست پخش می کنیم.

مرحله پنجم

پس از پخش کردن مواد یک نان میکادوی دیگر روی مواد قرار می دهیم و خوب فشار می دهیم تا به همدیگر بچسبند، تا تمام شدن مواد و نان های میکادو این مرحله را تکرار می کنیم، سپس یک سینی دیگر روی نان میکادوی آخر قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا یک جسم سنگین مثل هاون روی سینی قرار می دهیم تا لایه های ویفر به خوبی به هم بچسبند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه ویفر را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد، سپس خارج می کنیم و با اندازه دلخواه برش می زنیم.

نکات تهیه ویفر

ویفر ساده

در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از اسانس و رنگ خوراکی برای رنگ و عطر ویفرها Wafer می توانید از مواد غذایی طبیعی مثل هل، زعفران و … استفاده کنید. در صورتی هم که بخواهید ویفر ساده درست کنید کافیست اسانس و رنگ خوراکی را از مواد لازم حذف کنید.

خمیر شدن ویفر

توجه داشته باشید که دمای مواد میانی ویفر ها خیلی مهم است، اگر مواد میانی داغ باشند باعث له شدن نان میکادو می شوند و ظاهر ویفرها خراب می شود و اگر خیلی سرد باشند هم اصلا به نان میکادو نمی چسبند، اگر موادتان حین کار سرد شد می توانید آنرا روی حرارت کمی تفت دهید تا روان شود.

ویفر شکلاتی

برای تهیه ویفر شکلاتی یک قاشق غذاخوری از آرد کمی می کنیم و به جای آن پودر کاکائو اضافه می کنیم. مراحل تهیه ویفر ساده و شکلاتی با هم تفاوتی ندارد و اگر تمایل دارید ویفر با روکش شکلاتی تهیه کنید، مقداری شکلات تخته ای را به روش بن ماری روی بخار آب ذوب کنید و ویفرها را پس از اینکه کاملا آماده شدند، در شکلات ذوب شده فرو می کنیم و کنار می گذاریم تا شکلات سفت شود.

قیمت و خرید بیسکویت خارجی برای کودکان از وب سایت سلامت

فروشگاه اینترنتی سلامت محصولات غذایی خارجی را ارائه می‌دهد و تنوع گسترده‌ای از انواع محصولات خارجی را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. این فروشگاه اینترنتی از توضیحات کامل در مورد محصولات غذایی خارجی استفاده می‌کند تا به مشتریان خود کمک کند تا انتخاب‌های بهتری در مورد محصولات غذایی خارجی داشته باشند.

برخی از محصولات متنوع بیسکویت خارجی برای کودکان که در این وبسایت عرضه می شوند، عبارتند از:

  • بیسکویت لیبنیز ساده و کاکائویی
  • بیسکویت نوتلا بی ردی
  • چوب شور کراکس در طعم های پنیری، فلفلی و ادویه ای
  • بیسکویت کراکر چیزی
  • کیک اتی براونی شکلاتی با مغز فندق
  • بیسکویت آلبنی با مغز کارامل و رویه شکلات
  • چوب شکلاتی بیسکولاتا استیکس
  • بیسکویت سکه ای نوتلا با مغز کرم شکلات
  • کیندر هپی هیپو با مغز شکلات
  • بیسکولاتا لیوانی نارگیلی مغزدار

آتوسا خوش خواهد

من آتوسا، خبرنگاری که تعهدی عمیق به خدمت به مردم دارم. در این سایت، با تمرکز بر مسائل مهم اجتماعی و اقتصادی، تلاش می‌کنم تا صدای گروه‌ه‌های نادیده گرفته شده را به گوش شما برسانم و برای ایجاد عدالت و برابری در جامعه تلاش کنم.
دکمه بازگشت به بالا