اختصاص یارانه به واردات، سیاستی ضد تولید ملی بوده است
وزیر اقتصاد و دارایی گفت: در طول سالیان گذشته و برخلاف منطق و آرزوی همه متخصصان، فعالان اقتصادی و کارآفرینان مانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته؛ ما به جای حمایت از هرکسی که رژیم مجبور است کشاورز و تولیدکننده واقعی باشد، با دادن یارانه واردات از وابستگان سر سفره مردم حمایت کرده ایم.
به گزارش ترند روز، به نقل از شادا، سید احسان خاندوزی در دیدار با مدیران انجمن تبلیغات اسلامی با تشریح فلسفه اجرای سیاست دموکراسی کمکی گفت: حقیقت این است که دو یا سه سال اخیر در حوزه اقتصادی وجود دارد. حوزه. سیاست تغییر، با آستانههای سخت و زیرساختهای قوی مواجه بودهایم که مانع از پیشرفت اصلاحات اقتصادی در کشور بهگونهای است که تغییرات بزرگی را به همراه داشته باشد.
وی افزود: در سالهای اخیر اقتصاد ما بر اساس رویکرد تغذیه محوری و توزیع کمکهای اقتصادی، مجوزها و رانتها به مردم تکامل یافته است. گروهی که تاکنون تقریبا هیچ سهم خاصی در اقتصاد کشور نداشته است.
خاندوزی با بیان اینکه این وضعیت بیش از 15 تا 20 سال است که در کشور ما حاکم است، گفت: در سال 1391 با هزینه های اقتصادی و اجتماعی بسیار بالایی مواجه شدیم و این مجازاتی بود که از آن زمان در اقتصاد کشور اعمال شد. پایان سال 2011.» وی ادامه داد و نشان داد که اگرچه به نظر می رسد در شاخص هایی مانند رشد اقتصادی، کسب و کار و … شرایط قابل قبولی داریم، اما توانایی ما برای مقاومت در برابر فشارهای خارجی و قطعی برق ناکافی است.
وزیر اقتصاد یادآور شد: بنابراین در چند ماه اخیر تمام دستاوردهای مربوط به رشد اقتصادی کشور از بین رفته و رشد بد اقتصادی، رکود، بازار، کاهش اشتغال، کاهش صادرات نفت و ارز اجتناب ناپذیر بوده است. ما متوجه وجود اعتیادهای شکننده ای شده ایم که وجود داشته اند اما کمتر قابل مشاهده هستند، مانند وابستگی به میزهای مردم برای واردات کالاهای اساسی، به شوک های خارجی.
وی در ادامه بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در مقابل این ضعف راهبردی و اساسی به عنوان عالی ترین مقام و سیاست مدار و حافظ افق های دائمی نظام در سال 1392 خط مشی کلی را به نام سیاست ردن ابلاغ کردند.
خاندوزی گفت: انتظار می رفت پس از ابلاغ این سیاست ها به ویژه از سال 1394 که موضوع تحریم ها کاهش یافت، کشور تلاش می کرد در برابر این ضعف بزرگ خود را تقویت کند، اما این اتفاق نیفتاد.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: متأسفانه در دوره تعلیق و حتی پس از اردیبهشت 1397 و اعاده حکم، شاهد نبودیم که در مقایسه با مبالغ کلانی که پرداخت کردیم، سیاست نظام در کشور باید در این زمینه اقدام جدی انجام دهد. این. برای حل این مسئله. ” به گونهای که در سالهای پایانی رژیم گذشته احساس میشد کشور از نظر سیاستهای اقتصادی «گمشده» است.
وی گفت: ناتوانی فعالان اقتصادی در تغییر «نظام سیاسی» باعث این تصور شد، یعنی گروههایی که زیربنای ارتقای اشتغال در اقتصاد داشتند، نمیتوانستند از یک خط عبور کنند و بار اقتصاد کشور را بر دوش بگیرند.
خاندوزی گفت: آنچه در چند سال گذشته اتفاق افتاده و امیدواریم با نیت و تلاش شخصی رئیس جمهور و قوه مجریه محقق شود، جلوگیری از سود حاصل از واردات، تجارت و دلالی است. شرکت کنندگان. دارایی هایی مانند پول. و زمین و سکه را بگیرند و به فعالیت های تولیدی شفاف بیاورند و دولت به جای اتکا به درآمدهای نفتی، باید از طریق مالیات های عادلانه امرار معاش کند.
وزیر اقتصاد گفت: اگر بتوانیم افکار عمومی را از عظمت منافع بلندمدت این تغییر آگاه کنیم، امیدواریم در سالهای آینده شاهد شوک مشابهی در اقتصاد ایران باشیم. نباشیم.
وی گفت: طی سالها و برخلاف منطق و آرزوی همه علما، اقتصاددانان و کارآفرینان، مانند بسیاری از کشورهای توسعهیافته؛ به جای اینکه دولت از مردم حمایت کند، باید کشاورز و تولیدکننده واقعی باشد، از واردات کالا حمایت شود، سفره مردم از افراد تحت تکفل حمایت کند.
خاندوزی گفت: قطعاً سیل هایی که منافع این تغییرات و اصلاحات را خدشه دار می کند، اولاً به هر نحو ممکن با اجرای این سیاست ها مخالفت خواهد کرد و ثانیاً با خیانت به مضمون این حرکت در اذهان عمومی. مردم تلاش خواهند کرد.
وی افزود: این افراد سعی می کنند این سیاست را نادرست و ناموفق نشان دهند و این موضوع را وارد سیاست جنگ با رسانه ها کنند اما شما مردم با یک دولت شکست خورده مواجه هستید و مثلاً عیسی.
وزیر اقتصاد در بخشی دیگر از سخنان خود از شناسایی و ادغام بیش از 2 میلیون و 200 هزار مؤدی جدید (افراد) در جمعیت 4 میلیونی مؤدیان مالیاتی طی 30 سال گذشته خبر داد و گفت: بدیهی است که این جمعیت جدید از سوی بی. با عبور از شبکه مذاکرات و جریان پولی که ما تعیین کردهایم، مطمئناً در قبال شرایط و سیاستهای دولتهای دیگر سکوت نخواهند کرد.
خاندوزی همچنین درباره انتشار گزارشهای مالی شرکت دولتی در هفتههای اخیر، آن را تنها بخشی از ماجرا دانست و افزود: نفت، سکوت، نگرانی، امنیت و… شرکت، تازه متوجه شدیم، شرکتی با گردش مالی میلیاردی، در مجموع تنها 1399 دو میلیون تومان (یعنی حتی کمتر از شرکت های کوچک بازار) سود کرده است!
وزیر اقتصاد یادآور شد: وقتی جلوی جریان درآمدی شرکت کنندگان در چنین شرکتی را می گیرید، طبعاً باید منتظر عواقب آن به شکل روانی بود.
وی گفت: به عنوان مثال در حذف یارانه واردات و پرداخت آن به مشتری نهایی، یکی از بخش واردات پایه به وزیر مربوطه گفت اگر اینطور است که پولی که ما میخواهیم را قطع میکنید. من مطمئن هستم که او این کار را خواهد کرد. “تو نمی آیی!
خاندوزی ادامه داد: در صورت تداوم شرایط تحمیل شده مبنی بر عدم تشویق به واردات، مسلماً در سال آینده در بسیاری از محصولات اساسی مانند کلزا افزایش خواهد یافت. تا زمان اجرای این طرح، شبهه هایی در مورد اصل اجرای این طرح و نواقص اجرایی وجود دارد که بدیهی است منکر آن نیستیم.
وزیر اقتصاد گفت: بدیهی است اگر بخواهیم افکار عمومی را نسبت به مزایا و دلایل اجرای این طرح متقاعد کنیم نیاز به روشنگری و آگاهی در انجمن دارد، تبلیغات اسلامی از طریق شبکه ها، محافل و تریبون ها در سایت شما. دور بریز.”
انتهای پیام/