مضرات گرم كردن غذا در ماكروفر

گرم کردن غذا و مایکروویو ممنوع! پس مایکروویو برای چیست؟ نکته مهمی که بسیاری از مصرف کنندگان نمی دانند نحوه استفاده صحیح از مایکروفر است. همین اشتباهات می تواند عمداً سلامت انسان را تهدید کند و لذت استفاده از این تجهیزات کار را از بین ببرد. برای حل مشکلات ماکروفر خود با خدمات پس از فروش ماکروفر بوش تماس بگیرید.

آیا واقعا گرم کردن غذا با مایکروفر ممنوع است؟

پارامترهای دوام، کیفیت و زیبایی لوازم خانگی از عناصر بسیار مهمی است که در انواع محصولات پاناسونیک وجود دارد. این شرکت نیز مانند برند سونی در ایران طرفداران زیادی دارد پاناسونیک با تولید کاربردی ترین و پیشرفته ترین محصولات همواره توانسته انگشت خود را بر نبض بازار لوازم خانگی نگه دارد.

البته برند پاناسونیک تنها به لوازم خانگی محدود نمی شود. کاربران ایرانی سالهاست که با این برند شناخته شده و محبوب محصولات اداری آشنا هستند. یکی دیگر از محصولات پاناسونیک مایکروفر است که در ایران بسیار محبوب است.

مایکروفر پاناسونیک به دلیل کاربردهای مختلف به عنوان یکی از کاربردی ترین لوازم آشپزخانه شناخته می شود. به جرات می توان گفت که وجود این دستگاه در آشپزخانه زنان ایرانی تاثیر مستقیمی بر کیفیت بسیاری از فرآیندهای آشپزی دارد.

استفاده از مایکروفر می تواند کار در آشپزخانه را لذت بخش تر کند. به همین دلیل گرم کردن مجدد غذای خورده شده و خنک شده یکی از مزایای کار با این دستگاه است. با این حال، لطفا توجه داشته باشید که برای برخی از غذاها گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع است.

چرا واقعا گرم کردن غذا در مایکروفر ممنوع است؟

همانطور که خوردن یک رژیم غذایی سالم برای سلامت و قدرت روده ضروری است، خوردن غذاهای ناسالم نیز می تواند سلامت روده را تهدید کند. در مقاله نمایندگی تعمیرات ماکروفر و ماکروفر پاناسونیک به نکات مهم نحوه استفاده صحیح از این دستگاه اشاره کرده ایم. در این مطلب می خواهیم نکات مهمی را برای تهیه و گرم کردن انواع غذا با مایکروفر پاناسونیک به اشتراک بگذاریم.

مایکروفر پاناسونیک دستگاهی است که می توان از آن برای پخت انواع غذاها و حتی گرم کردن مجدد غذاهای پخته استفاده کرد. با این حال، لازم است بدانید که استفاده از مایکروفر قوانین «اما» و «اگر» خاصی دارد که باید به آن توجه کنید.

یک غذای خوشمزه که با مواد مغذی و مقوی و مقداری باقی مانده تهیه شده است. می خواهید این غذا را دوباره در مایکروویو گرم کنید و سپس از غذا لذت ببرید. اما صبر کنید، زیرا همه مواد غذایی را نمی توان در مایکروویو گرم کرد.

آیا گرم کردن غذا با مایکروفر خطرناک است؟

با استفاده از مایکروویو پاناسونیک می توانید انواع غذاها را در زمان کمتری طبخ و گرم کنید. این ویژگی در زمان شما صرفه جویی می کند. اما باید به خاطر داشت که گرم کردن غذا در مایکروفر برای برخی از مواد غذایی ممنوع است.

اما چرا حرام است؟ زیرا استفاده از مایکروویو پاناسونیک برای گرم کردن برخی غذاها محدود است. این دستگاه نمی تواند غذا را به همان روش طبخ یا گرم کند. این کمبود می تواند در فعالیت برخی از باکتری های موجود در غذا موثر باشد. از طرفی وجود باکتری های زنده در غذا باعث ایجاد سمومی می شود که برای انسان سرطان زا هستند.

تغییر در ساختار غذا با تغییر دما

تغییرات دما و گرمایش و سرمایش می تواند باعث تغییرات ساختاری در برخی غذاها شود. این واقعیت که گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع است در مورد خود دستگاه صدق نمی کند. زیرا مایکروفر پاناسونیک دستگاهی بسیار پیشرفته است. این محصول با استفاده از قطعات مدرن و بر اساس دانش روز ساخته شده است. می تواند با برنامه های غذایی مختلف شرایط منحصر به فردی را برای پخت و پز ایجاد کند.

اما باید این موضوع بسیار مهم را در نظر بگیرید که تغییرات دما باعث تغییر کیفیت و وضعیت غذا می شود. معمولاً هنگام پختن غذا، باقی مانده غذا را برای مدتی در یخچال تنها می گذارید. این کار را انجام دهید تا بتوانید غذا را دوباره در مایکروویو گرم کنید و بعداً دوباره آن را بخورید.

اما باید بدانید که برخی از غذاها به تغییرات دما واکنش متفاوتی نشان می دهند. این شرایط می تواند ساختار غذا را تغییر دهد. یعنی وضعیت همان غذای مفید و مقوی سرد شده در یخچال می تواند تغییر کند و وقتی مایکروویو در محیط گرم است ناگهان تبدیل به مسمومیت غذایی می شود.

زیرا تغییر دما می تواند باعث ایجاد فرآیندهای متفاوتی در ساختار برخی غذاها شود. منظورمان غذاهایی است که سرد بودند و حالا می خواهید دوباره آنها را در مایکروویو گرم کنید. محیط گرم مایکروویو ممکن است با بافت فعلی آن غذا سازگار نباشد.

بنابراین اگر می خواهید آنها را در محیط آتش مایکروفر قرار دهید باید نکات مهمی را رعایت کنید که با این نکات و انواع غذاهای ممنوعه آشنا می شوید.

گرم کردن تخم مرغ آب پز در اجاق مایکروویو ممنوع است

اگر یک تخم مرغ آب پز را در مایکروویو قرار می دهید تا گرم شود، صبر کنید تا مانند یک بمب ساعتی منفجر شود. هنگامی که یک تخم مرغ آب پز را در مایکروویو گرم می کنید، رطوبت آن تبخیر می شود. به همین دلیل شرایطی فراهم می شود که منفجر شود. مثل زودپز.

انفجار را می توان در داخل مایکروویو یا در بشقاب یا حتی در دستان شما انجام داد. بنابراین بهتر است از روش‌های مرسوم یا محلول‌های دیگر به جز استفاده از مایکروویو برای گرم کردن تخم‌مرغ‌های پخته شده با پوسته یا بدون پوسته استفاده کنید.

گرم کردن گوشت فرآوری شده در مایکروویو ممنوع است

انواع خاصی از گوشت وجود دارد که در کارخانه ها برای افزایش عمر مفید فرآوری می شوند. البته متأسفانه امروزه بر خلاف قدیم این عمل بسیار رایج است. هنگام تهیه غذا با استفاده از این نوع گوشت، آن را در مایکروویو قرار ندهید تا دوباره گرم شود. زیرا تشعشعات و امواج مایکروویو برای سلامت این ماده غذایی بسیار مضر است. بنابراین با این نوع غذا، گرم کردن مایکروویو مجاز نیست.

زیرا امواج مایکروویو می توانند کلسترول گوشت را اکسید کنند. از طرفی چون کاملا پخته نشده است مقداری باکتری مضر در آن باقی می ماند و برای سلامتی انسان بسیار مضر است. کمترین ضرر ناشی از مصرف این نوع غذاها که در مایکروفر گرم می شود، ایجاد و تشدید بیماری عروق کرونر قلب است. بهترین راه برای حرارت دادن مواد پروتئینی مانند گوشت استفاده از روش های سنتی است.

گرم کردن برنج و سبزیجات در اجاق مایکروویو ممنوع است

برنج و سبزیجات سرشار از مواد مغذی هستند و مصرف آنها به دلیل وجود ویتامین های مختلف برای انسان بسیار مفید است. از طرفی می گویند سبزیجات مانند اکسیژن جامد عمل می کنند. مصرف آن می تواند برای عملکرد تمام اندام های بدن بسیار مفید باشد.

در حال حاضر، اگر ظروف برنج و سبزیجات را بخارپز یا در مایکروویو گرم کنید، تمام مواد مغذی و ویتامین ها از بین می رود. در آینده همه آنها سرطان زا می شوند. این فرآیند می تواند این ماده ضروری را به سمی تبدیل کند که معده را هدف قرار می دهد.

توجه داشته باشید که اگر افت دما در برنج آماده شده به دلیل دمای اتاق باشد، احتمال رشد اسپور باکتری در آن زیاد است. اگر آن را در مایکروویو گرم کنید، این باکتری ها رشد کرده و آن را سمی می کنند.

بنابراین بهتر است بعد از پختن مواد برنج و سبزیجات آن را در یخچال بگذارید و سپس از روشی غیر از مایکروویو برای گرم کردن مجدد آن استفاده کنید. لازم به ذکر است که بهترین روش برای پخت برنج و سبزیجات استفاده از روش بخارپز است.

گرم کردن شیر مادر در مایکروویو ممنوع است

ماهیت مایکروفر به گونه ای است که غذا را به خوبی گرم نمی کند. برخی از مادران شیر خود را فریز می کنند تا بعداً برای تغذیه کودک خود از آن استفاده کنند. اگر می خواهید شیر را با استفاده از اجاق مایکروویو به سرعت گرم کنید، سیستم انتقال حرارت به همان صورت کار نمی کند. به همین دلیل برخی از نقاط آن بر اساس سیستم Hot Spots بسیار داغ می شود و می تواند گلوی کودک شما را بسوزاند.

همچنین اگر شیر گرم شده را در ظرف پلاستیکی قرار دهید، حرارتی که با بدنه پلاستیک تماس پیدا می کند، می تواند تبدیل به یک ماده سرطان زا شود. بهترین روش برای گرم کردن شیر استفاده از قابلمه و ماهیتابه مخصوص است که به آن روش بن ماری می گویند که به معنای استفاده از حرارت غیر مستقیم است.

مایکروویو فر آجا پاناس پاتیک کارو

مرغ هم مانند پروتئین باید خوب پخته شود. با این حال، این نمی تواند در اجاق مایکروویو اتفاق بیفتد. بنابراین گرم کردن غذا در مایکروفر ممنوع است. با این حال، اگر می خواهید مرغ را در مایکروویو گرم کنید، آن را مانند یک تخم مرغ آب پز برش دهید. توجه داشته باشید که پختن یا گرم کردن مرغ در مایکروویو می تواند شرایطی را ایجاد کند که به دلیل دفع گرما، باکتری در این غذا وجود داشته باشد.

از گرم کردن سیب زمینی در مایکروویو خودداری کنید

سیب زمینی سرخ شده اگر گرمای اتاق را از دست بدهد، به راحتی می تواند به چیزی سمی تبدیل شود. این وضعیت با رشد باکتری بوتولیسم در سیب زمینی همراه است. بنابراین اگر می خواهید سیب زمینی ها را بعد از پختن آن ها نگهداری کنید، بهترین راه استفاده از یخچال است. توجه داشته باشید که پس از سرد شدن سیب زمینی ها در یخچال، شرایط برای گرم کردن آن آماده است. اما مراقب باشید، این کار را به روش سنتی انجام دهید و استفاده از مایکروفر را فراموش کنید.

گرم کردن قارچ با اجاق مایکروویو ممنوع است

قارچ ها نیز مانند سبزیجات به شرایط بسیار حساس هستند. به طور کلی، آنها را نباید بعد از فرآیند پخت دوباره گرم کرد. سبزیجات و قارچ ها باید فورا مصرف شوند. گرم کردن آنها با هر وسیله ای از جمله مایکروویو می تواند سیستم گوارشی را به دلیل وجود ریزمغذی ها در آنها مختل کند. قرار گرفتن در محیط خانه می تواند با کاهش دمای قارچ شرایطی را برای رشد باکتری ها فراهم کند.

گرم کردن روغن با اجاق مایکروویو ممنوع است

روغن نقطه جوش خاصی دارد. به همین دلیل باید تا دمای مشخصی گرم شوند. اگر دما از حد مجاز بالاتر برود، کف های سمی تولید می کند. این طبقات جان مردم را به خطر می اندازد. این به دلیل آزاد شدن رادیکال ها از آنها است. به یاد داشته باشید که خوردن این نوع غذا بسیار خطرناک است. بنابراین، برای مواد غذایی مانند این مثال، گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع است. برای تعمیر ماکروفر با پایدار سرویس تهران تماس بگیرید.

دکمه بازگشت به بالا