چالش کسری بودجه پیش پای آموزش و پرورش / درخواست تامین بودجه برای تجهیز هنرستانها
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه سال گذشته این وزارتخانه کسری ۱۲ درصدی بودجه را با پیگیریهایی در اواخر سال توسط دولت حل کرد، گفت: اگر ارقام اعلام شده بودجه امسال توسط مجلس تایید نشود، باز هم مشکلاتی پیش روی این وزارتخانه خواهد بود.
قاسم احمدی لاشکی در گفتوگو با ترند روز، طبق آنچه در بودجههای گذشته دیده شده در سال ۱۴۰۳ نیز قطعا رشد بودجهای را خواهیم داشت گفت: نکته مهم این است، آیا این افزایش بودجه کفاف هزینههای آموزشوپرورش را می دهد یا نه؟ که این موضوع جای بحث و محل تامل است.
چالش کسری بودجه پیش پای آموزش و پرورش
وی با بیان اینکه در سال گذشته بودجه عملکردی وزارتخانه به بیش از ۱۱۰ درصد رسید افزود: کسری به گونهای بود که با پیگیریهای اواخر سال، دولت قسمت اعظم مشکلات را حل کرد، معتقدم باز هم دچار چالشهای این چنینی خواهیم بود؛ باید فکری اساسیتر برای آموزشوپرورش شود.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه بیش از ۹۷ درصد بودجه آموزش و پرورش بودجه جاری است ادامه داد: رئیس جمهور در دیدار با فرهنگیان یک نکته بسیار کلیدی فرمودند که آموزشوپرورش یکی از مسائل اولویت دار ما نه بلکه مسئله اول کشور است؛ یعنی باید همه اعم از سازمان برنامه و بودجه، اداری استخدامی، صدا و سیما، دستگاههای فرهنگی و … به کمک آموزشوپرورش بیایند.
لاشکی با بیان اینکه اگر دقت نشود در پایان سال بازهم چالشهایی به وجود می آید گفت: سال گذشته حدود ۱۲ درصد بیش از آن چه در بودجه پیش بینی شده بود، اضافه بودجه گرفتیم.
درخواست آموزش و پرورش برای تامین بودجه تجهیز هنرستانها
وی با بیان اینکه در حال بررسی بودجه نوسازی مدارس در مجلس هستیم افزود: جداول روزهای پایانی را سپری میکند، در خواست تامین بودجه برای هنرستانها و تجهیز آنها داده شده و منتظر هستیم ببینیم چه خواهد شد.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیرآموزشوپرورش با بیان اینکه ۱۵۳ میلیون جلد کتاب باید چاپ شود که همه اینها نیازمند بودجه است ادامه داد: اردوی راهیان نور، اردوی پیشرفت نیاز به هزینه دارد، اگر این رقمها در مجلس قطعی شود قسمت اعظم کار راه می افتد در غیراین صورت مشکلاتی را خواهیم داشت.
لاشکی با بیان اینکه در بحث مولدسازی املاک جزو دستگاههای پیشرو هستیم عنوان کرد: بیش از ۵۴ هزار مدرسه سند دار داریم، از ۱۰۲ هزار مدرسه، ۳۰ هزار تا ۳۵ هزار در سه سال اخیر مستندسازی شده، بقیه هم در حال انجام است و امیدواریم مابقی را هم به نتیجه برسانیم.
انتهای پیام