پیگیری احداث منطقه ویژه سلامت در شیراز – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار آنلاین جعفر قادری عصر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به پیگیری جهت احداث ۲ شهرک سلامت و دانشگاهی در شیراز گفت: دانشگاه های شیراز و علوم پزشکی طبق قانون نباید در این پروژه ها ورود می کردند اکنون کار معطل تزریق سهم بودجه توسط این ۲ دانشگاه است که به اشتباه به آنها سهم واگذار شده و روند کار را کند کرده است.
وی ادامه داد: در تلاش هستیم برای توسعه شهرک صنعتی ۳۰۰ هکتار زمین اختصاص دهیم و ۲ شهرک صنعتی جدید را هم در استان ایجاد کنیم که بخشی از نیاز استان از طریق آنها پوشش داده شود.
قادری به پیگیری تکمیل روند ساخت ترمینال خارجی فرودگاه شیراز اشاره کرد و افزود: این پروژه در آخرین لحظه به مصوبه شورای اقتصاد نیاز پیدا کرده تا روند آن تسریع شود و بتوانیم ۴۸ درصد باقی مانده را به اتمام و مورد بهره برداری قرار دهیم.
مسائل کلی در خصوص کارخانه آی تی آی حل شده است
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس همچنین از رایزنی با سازمان انرژی اتمی جهت تقویت نیروی انسانی در این حوزه احداث پژوهشگاه کشاورزی هسته ای و ایجاد نیروگاه های پاور خبر داد.
قادری در خصوص وضعیت کارخانه مخابرات راه دور نیز گفت: مسائل کلی در مورد کارخانه آی تی آی حل شده است و تنها گیرهای اداری دارد که منتظریم انجام شود.
وی در ادامه درباره وضعیت برخی راه های پر خطر فارس از جمله مسیر تنگ خیاره گفت: حدود ۸ کیلومتر این مسیر کار شده و منتظریم مابقی نیز توسط پیمانکار آغاز شود.
قادری همچنین با اشاره به اینکه مسیر زیرگذر گویم توسط شهرداری در حال انجام است و تا سه ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید گفت: با راه اندازی این مسیر خودروهای ورودی و خروجی به آزادراه مشکلی نخواهند داشت و همچنین اتصال شهر صدرا به قطعه ۷ آزادراه نیز در حال انجام است.
روند اجرای پروژه مسکن ملی کند است
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس در خصوص روند پیشرفت پروژه مسکن ملی در استان فارس گفت: در حال حاضر پروژه مسکن ملی در کل کشور متوقف شده چرا که وزارت راه و شهرسازی کند عمل می کند و باید سریع تر کار خود را شروع کند.
وی با بیان اینکه در شیراز بیش از ۶۰ هزار متقاضی داریم که تعیین تکلیف نشده اند ادامه داد: در این راستا ۵ شهر جهت تخصیص زمین مشخص شده و سریع تر باید تعیین تکلیف شود.
قادری با اشاره به ارائه پیشنهادی مبنی بر تبدیل مجموعه های باغ شهری بزرگ به شهر گفت: در مجموعه های باغشهری ساخت و سازهای بسیاری انجام شده و بعضاً مردم آنجا ساکن هستند باغ شهرهایی که نه می توانیم آنها را تخریب کنیم و نه می توانیم به آنها آب و خدمات بدهیم.
وی افزود: پیشنهاد تبدیل باغشهرها به شهر را با ۳۰ درصد سهم مالک و ۷۰ درصد سهم دولت داده ایم و مورد استقبال هم قرار گرفته است اگر مالکی کل زمین را بخواهد باید سهم دولت را بخرد تا از محل درآمد کوچه و خیابان و معبر ساخته شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره اعطای وام ازدواج و سنگ اندازی بانک ها نیز گفت: مجلس پس از بررسی قوانین را مصوب می کند اما اینکه بانک ها به دلیل نداشتن توان مالی متقاضیان را معطل می کنند در همه کشور وجود دارد و نیازمند بررسی و پیگیری است.