هدف همه پرسی انقلاب روحیه بسیج عمومی و خدمت به مردم بود – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

محمدجواد کاظمینی در گفتگو با خبرنگار آنلاین گفت: در ادبیات سیاسی و اجتماعی ایران «قرارگاه» معمولاً به ساختاری سازمان یافته اشاره دارد که با هدف هماهنگی مدیریت و اجرای برنامه های کلان در حوزه های مختلف تشکیل می شود.
وی افزود: روز جمهوری اسلامی نماد مشارکت گسترده مردم در تعیین سرنوشت خود است و اساساً جمهوری اسلامی که هر سال خود را به همه پرسی می گذارد تنها ساختار حکومتی است که کاملاً مردم محور است همه پرسی سال ۱۳۵۸ نمونه ای از یک حرکت اجتماعی عظیم بود که در آن اقشار مختلف جامعه با هدایت رهبری انقلاب به میدان آمدند تا نظامی مبتنی بر ارزش های اسلامی و مردمی را ارائه کنند و این تماماً خواست خود مردم بود.
همچنین وی بیان کرد: این مشارکت جمعی خود الهام بخش ساختاری شد که برای شکل گیری قرارگاه های اجتماعی در سال های بعد به عنوان الگو به آن نگاه شد. در واقع روحیه بسیج عمومی که در ۱۲ فروردین متبلور شد بعدها در قالب قرارگاه هایی برای مواجهه با چالش های اجتماعی اقتصادی و فرهنگی بازتولید شد.
کاظمینی اذعان داشت: دوازدهم فروردین به عنوان روز جمهوری اسلامی بنیان هویت اجتماعی و سیاسی نظام را بر مشارکت مردم بنا کرد. قرارگاه های اجتماعی ابزار تداوم این هویت است اما کلید تأثیرگذاری این قرارگاه ها در گرو بازگشت به همان روحیه مشارکت محور و مردمی است که در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ تجلی یافت.