آمار رعایت شیوه نامههای ضدکرونا در هفته ۹۹ اپیدمی
در میان فضاهای عمومی، کارگاه ها و صنایع کوچک زیر ۲۵ سال، نانوایی ها و رستوران ها رتبه های اول تا سوم و مدارس رتبه چهارم را به دلیل نقض دستورالعمل های ایمنی و بهداشت دریافت اخطار و اخطار در دادگاه کسب کردند.

به گفته معاون بهداشتی وزارت بهداشت، ضریب رعایت بهداشت در کشور در هفته منتهی به ۱۵ آذرماه ۱۴۰۰ به ۵۹.۷۴ درصد رسید.
بیش از ۵۹ درصد ضریب رعایت تشریفات کرونا در کشور بالا است و میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به تهویه مطبوع است. پودر سوخاری با ۹۲.۶۸ درصد و کمترین میزان مصرف مربوط به فروش نان با ۵۱.۱۷ درصد است. .
روند رعایت قوانین بهداشتی را از ۱۵ تا ۲۲ ژانویه ۱۴۰۰ در نمودار زیر مشاهده می کنید:
بهداشت فردی عبارت است از جلوگیری از دسترسی و حضور مشتریان و کارکنان با علائم، ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت، دریافت و نصب QR CODE، شستن یا شستن دست و استفاده از دستگاه های کارتخوان یا سایر پرداخت های الکترونیکی. مواد و روش ها.
میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی در استان های کشور
از ۱۵ دسامبر تا ۱۳ ژانویه ۶۲.۹۴ درصد افزایش یافت. در این شاخص، بالاترین میزان انطباق مربوط به دانشگاه با ۹۴.۰۱ درصد و کمترین میزان انطباق مربوط به رستوران با ۵۸.۲۱ درصد است.
میانگین استفاده از ماسک در اماکن عمومی در استان های کشور
در این مدت ۵۸.۶۳ درصد بود که میزان استفاده از ماسک در مکانهای عمومی مرتبط با فرودگاه ۹۲.۶۸ درصد و میزان کمترین میزان استفاده از ماسک مرتبط با رستورانها ۵۱.۱۷ درصد بود.
محدوده فاصله شامل علامت گذاری، امنیت و غیره با در نظر گرفتن فاصله حداقل یک متری بین: کارمندان و کارمندان می باشد و توسط سرویس دهنده به متخلفین فاصله ارائه نمی شود.
میانگین درصد فضا در مکان های عمومی در قلمرو کشور
از ۱۵ دسامبر تا ۱۳ ژانویه ۲۰۱۴، ۵۷.۷۲٪ بود، که ۹۰.۱۴٪ بالاترین انطباق مرتبط با دانشگاه و ۵۰.۰۷٪ کمترین انطباق بود.
درصد هوای خوب در اماکن عمومی در استان های کشور
تهویه مناسب شامل تهویه طبیعی، تهویه مکانیکی و تهویه است. میانگین نرخ نگهداری هوای پاک در این مناطق از ۲۴ آذر تا ۱۳ دی ۸۹/۶۰ درصد، حداکثر نگهداری ۱۲/۹۵ درصد و کمترین میزان نگهداری در تأسیسات ورزشی ۹۳/۵۴ درصد بوده است.
درصد واکسن ها در اماکن عمومی کشور
در مرحله اول مدیریت هوشمند کرونا، ۶ تا ۱۰ دی ماه؛ به -۸۶.۲۷ درصد تغییر یافت. بیشترین میزان انطباق در فرودگاه ۱۰۰% و کمترین آن ۸۰.۶۲% مربوط به مهد کودک بوده است.
طول مدت هشدار بهداشتی برای عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی
بر اساس شرایط ناشی از تشدید بازرسی از ۱۵ تا ۲۲ دی ماه ۱۴۰۰ در ۳۵۷۷۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و کارگاه های سرپوشیده، از سال ۱۳۹۴ در نظر گرفته شد.
در این مدت در مجموع ۳۱ هزار و ۳۵۵ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و کارگاه به مراجع قضایی اعلام و از این تعداد ۹۶۸ مرکز پلمب شدند.
کارگاه ها و صنایع کوچک کمتر از ۲۵ نفر، رستوران ها و سفره خانه ها از ۱۵ تا ۲۲ ژانویه ۱۴۰۰ در مکان های عمومی رتبه اول تا سوم را در دریافت اخطاریه ها و اطلاعیه ها به مقامات قضایی در مکان های عمومی کسب کردند. پس از آن، مدرسه رتبه چهارم دریافت اطلاعیه عمومی و قرارهای قضایی را کسب کرد. افسران در آن دوره سپس فروشگاه های زنجیره ای، بانک ها، ادارات و سازمان ها، پیشخوان ها و پلیس + ۱۰ و مرکز ورزشی.
گزارش پایبندی به دستورالعمل های بهداشتی در بازگشایی مدارس در طول سال تحصیلی
تعداد کل مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱; ۱۳۵۸۵۶ مدرسه وجود داشت.
– دبستان ۶۱۳۴۶
۲۳۰۷۹ دبستان
– ۲۱۱۸۶ مدرسه متوسطه
– مدرسه ویژه ۱۵۶۰
– ۲۱۷۰۲ مدرسه متوسطه
– هنرستان ۵۹۹۶
– مجتمع هنری ۹۸۷
شایان ذکر است تعداد بازرسی های انجام شده تا تاریخ ۶ دی ماه ۱۴۰۰ ۹۰۳۳۶ مورد می باشد.
یک چالش مهم و خطرناک
– کلاس های ناکافی با تعداد دانش آموزان زیاد (پذیرش بیش از حد از فضای کلاس)
– عدم رعایت فاصله مناسب بین دانش آموزان
– عدم ترتیب قرار دادن صندلی ها بر اساس مسافت
– عدم رعایت استفاده از ماسک در بین دانش آموزان کارکنان مدرسه
– نبود تهویه مناسب و شرایط جریان هوا در کلاس