اقتصادیعمومی

مهمترین نکات در نصب توالت فرنگی

یکی از سؤالاتی که در رابطه با توالت فرنگی ذهن افراد را به خود مشغول می کند طریقه نصب توالت فرنگی آن است. بسیاری از افراد گمان می کنند که نصب توالت فرنگی کار دشواری است اما این تصور اشتباه است. در این مقاله قصد داریم که به صورت مرحله به مرحله نحوه نصب توالت فرنگی را بررسی کنیم . همچنین نکات مهمی که نصب‌ توالت‌ فرنگی لازم است به آن ها توجه کنید و لوازم مانند چسب ، حلقه مومی و شلنگ توالت فرنگی که برای انجام این کار به آن ها احتیاج پیدا می کنید بیان می شوند.

مزایای استفاده از توالت فرنگی

استفاده از توالت فرنگی هم مزایا و هم معایبی دارد. از مزایای آن می توان به این موارد اشاره کرد که توالت فرنگی برای خانم های باردار، افراد مسن یا کسانی که دچار پا درد و کمر درد هستند به شدت لازم است تا درد کمتری را در این قسمت ها احساس کنند. با توجه به این که توالت فرنگی کمک می کند تا کمترین آسیب به مفاصل بدن، زانوها و مهره های کمر وارد شود امروزه گرایش مردم به استفاده از آن بیشتر شده است.

وسایل لازم برای نصب توالت فرنگی

دستکش برای جلوگیری از برخورد کثیفی ها به پوست

انواع پیچ گوشتی های چهارسو و دوسو و آچار فرانسه به منظور بستن پیچ ها و مهره ها

درزگیر مخصوص جمام و آشپزخانه جهت جلوگیری از انتشار بوی بد و آب

شلنگ رابط جهت اتصال کاسه توالت فرنگی و مخزن به همدیگر

حلقه مومی با پیچ

آموزش نحوه نصب توالت فرنگی

مرحله 1 : جدا کردن توالت فرنگی قدیمی

اولین گام برای نصب‌توالت‌فرنگی این است که اگر می خواهید توالت فرنگی قدیمی خود را تعویض کنید آن را از محل قرار گرفتن توالت جدا کنید. برای این کار باید اول شیر آب توالت فرنگی را ببندید و آب داخل آن را خالی کنید. اگر توالت فرنگی شما دو قسمتی است اول پیچ هایی که مخزن را به کاسه توالت فرنگی متصل کرده اند باز کنید تا بتوانید مخزن را جدا کنید. حالا به آرامی توالت را تکان دهید تا اتصال آن با زمین از بین برود و از زمین جدا شود. هنگام برداشتن توالت فرنگی از دستکش استفاده کنید زیرا حلقه مومی قدیمی به شدت کثیف است. به علاوه، برای جلوگیری از استشمام گازهای فاضلاب به شما توصیه می شود که حتماً از ماسک استفاده کنید.

مرحله 2 : نصب حلقه مومی

برای نصب کاسه توالت فرنگی ابتدا باید حلقه مومی و پیچ های آن را نصب کنید. حلقه مومی را باز کرده و آن را در دهانه لوله فاضلابی که قرار است توالت فرنگی بر روی آن نصب شود قرار دهید. دو نوع حلقه مومی در بازار موجود است که نوع با پیچ آن کمی گران تر است اما همین پیچ باعث می شود که حلقهی مومی در جای خود ثابت بماند و تکان نخورد تا برای نصب‌توالت‌فرنگی مشکلی پیش نیاید.

مرحله 3 : نصب کاسه توالت فرنگی

این مرحله مهمترین مرحله نصب توالت فرنگی است زیرا اگر کاسه توالت فرنگیبه خوبی نصب نشود ممکن است بعداً بوی بد و آب به داخل کاسه توالت راه پیدا کنند. ابتدا حلقه مومی را نصب کنید و سپس کاسه توالت را روی آن قرار دهید. کاسه توالت را به طرف پایین فشار دهید تا از اتصال محکم آن به کف زمین مطمئن شوید. اکنون با استفاده از واشرها و پیچ ها  توالت فرنگی را در جای خود نصب کنید.

بهتر است از بست های پلاستیکی استفاده نکنید زیرا به مرور زمان از جای خود باز شده و تکان می خورند. از طرفی دقت کنید که پیچ ها را زیاد سفت نبندید زیرا هم به اصطلاح بریده می شوند و هم به بدنه چینی کاسه آسیب وارد می شود. اگر توالت فرنگی شما دارای پوشش پلاستیکی است در این مرحله پوشش را با پیچ و مهره سفت کنید.

مرحله 4 : نصب مخزن توالت فرنگی

پس از نصب کاسه توالت فرنگی باید به سراغ مخزن آن بروید. در برخی از توالت های فرنگی لازم است که برای نصب مخزن دیوار را سوراخ کنید اما در نوع زمینی نیازی به این کار نیست. فقط لازم است که مخزن را به کاسه توالت فرنگی متصل کنید. در این مرحله ممکن است که برای سفت کردن مهره ها لازم شود از آچار فرانسه استفاده کنید ولی مراقب باشید که به پیچ ها بیش از اندازه فشار وارد نکنید زیرا هرز می شوند.

مرحله 5 : نصب شلنگ رابط

ابتدا فاصله دیوار تا مخزن را اندازه بگیرید و سپس با توجه به آن شلنگ مناسب را خریداری کنید. نصب شلنگ راحت است و فقط لازم است که یک سر شلنگ را به مخزن و سر دیگر آن را به فلکه ورودی آب متصل کنید.

مرحله 6 : نصب نشیمنگاه توالت فرنگی

زمانی که نشیمنگاه توالت فرنگی را می خرید دقت کنید که دقیقاً اندازه توالت فرنگی باشد زیرا در غیر این صورت نصب آن سخت می شود. برای رعایت نکات بهداشتی بهتر است که از نشیمنگاه های پلاستیکی استفاده کنید. برای نصب نشیمنگاه لازم است که تعدادی پیچ و مهره را ببندید.

مرحله 7 : درزگیری توالت فرنگی

یکی از مراحل مهم نصب‌توالت‌فرنگی که کمتر به آن توجه می شود درز گیری است. شما باید دور تا دور کاسه توالت را در محلی که به سرامیک های کف زمین متصل شده است درز گیری کنید تا اگر نشتی رخ داد مواد جاری نشوند. اگر درز گیر در اختیار ندارید می توانید این درزها را با چسب آکواریوم آنتی باکتریال پر کنید. پس از اعمال چسب آکواریوم باید 24 ساعت صبر کنید تا چسب کاملاً خشک شود.

نکات مهم در نصب توالت فرنگی

هنگام نصب‌توالت‌فرنگی بهتر است که به چند نکته مهم توجه داشته باشید. این نکات عبارت اند از :

یکی از مواردی که باید به آن توجه کنید محل نصب‌توالت‌فرنگی و فاصله آن از دیوارها است. فاصله کاسه تا شیر آب، فاصله تا دیوار سمت چپ و فاصله تا دیوار پشتی را اندازه گیری کنید و پس از آن محل قرار گرفتن کاسه توالت را تعیین کنید.

نوع فلاش تانکی که انتخاب می کنید باید با میزان مصرف از توالت فرنگی متناسب باشد. مخزن آب در حجم های مختلف موجود است که شما باید آن را بر حسب نیاز خود خریداری کنید.

هنگام نصب هواکش توالت فرنگی دقت کنید که انحراف زاویه نداشته باشد. در این صورت بوی بد از محیط خارج نمی شود. حتی یک درجه اختلاف زاویه هم می تواند مشکل ساز باشد.

قطر و عمق لوله فاضلاب باید مناسب باشد تا تخلیه مواد دفعی به خوبی صورت گیرد.

نصب‌توالت‌فرنگی کار سخت و پیچیده ای نیست اما اگر در انجام چنین کارهایی مهارت لازم را ندارید ممکن است با انجام خطاهای کوچک در هنگام نصب بعدها دچار مشکل شوید. بنابراین، بهتر است که از متخصصانی که در این زمینه فعالیت می کنند برای نصب توالت فرنگی اگر برای شما هم این سوال ایجاد شده که چگونه توالت فرنگی را نصب کنیم؟ پیشنهاد می کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید چون قصد داریم صفر تا صد طرز نصب توالت فرنگی را به همراه تصاویر و فیلم به شما آموزش دهیم.

انواع توالت فرنگی

توالت فرنگي یکی از انواع توالت هاست که مانند صندلی استفاده می‌شود. استفاده از توالت های فرنگي در منازل مسکونی، هتل ها و بیمارستان ها معمول و متداول است. بیشتر توالت های فرنگي دارای یک رینگ پلاستیکی جهت نشستن بر روی کاسه و یک درب پلاستیکی لولایی می باشند.

انواع توالت فرنگی را بر اساس پارامترهای مختلفی همچون نوع طراحی کاسه توالت (کشیده، نیمه کشیده و گرد)، مدل فلاش (تک زمانه و دوزمانه)، شیوه سیستم تخلیه (گرانشی، فشاری، دوگانه و گردابی) تقسیم بندی می کنند.

ما در این قسمت نگاهی اجمالی به انواع توالت فرنگی بر اساس نحوه اتصال مخزن به کاسه توالت خواهیم داشت، چون در ادامه متن قصد داریم چگونگی نصب هر یک را توضیح دهیم. در بخش بعدی انواع توالت فرنگی بر اساس سیستم تخلیه را نیز بررسی خواهیم کرد:

برای شستشوی توالت فرنگي عموماً از مخزن فشاری روی این وسیله استفاده می شود. مخزن بعضی از آن ها جداست، به همین دلیل به آن توالت فرنگی دو تکه می گویند.

را مطالعه کنید تا با آگاهی کامل برای خرید این وسیله اقدام کرده و از انتخاب خود راضی باشید.

توالت فرنگی یک تکه به صورتی طراحی شده است، که مخزن و کاسه توالت به صورت یکپارچه و متصل به هم هستند.

برای دیدن انواع توالت فرنگی یک تیکه و دو تیکه و همچنین آگاهی از قیمت آنها بر روی بزنید.

توالت فرنگی وال هنگ یا توکار یا دیواری

توالت فرنگی که به نام های دیواری و توکار هم در بین عموم شهرت دارد، بدون هیچ پایه و مخزن مشخصی بر روی دیوار نصب می شود. در حالی که مخزن این وسیله در داخل استراکچر آن در درون دیوار واقع شده است.

شما می توانید جهت آشنایی با بر روی لینک مقاله مورد نظر بزنید.

انواع توالت فرنگی در مکانیزم تخلیه

مهمترین فاکتور در زمان خرید توالت فرنگی توجه به سیستم تخلیه توالت است. بر همین اساس انواع سیستم تخلیه توالت فرنگی به قرار زیر هستند که به صورت خلاصه آن ها را به شما معرفی می کنیم:

سیستم تخلیه توالت فرنگی واترجت

اکثر توالت های امروزی مجهز به سیستم تخلیه واتر جت هستند. بر اساس این سیستم آب به صورت ریزشی به کاسه توال وارد شده و بعد از پاک کردن سطح آن به صورت پرتاب شدن یا شوتیک از لوله تخلیه می شود.

سیستم تخلیه توالت فرنگی ریزشی

تخلیه ریزشی بیشتر در توالت های دو تکه استفاده می شود. در این مدل آب ابتدا از خروجی مخزن به سوراخ های زیر لبه های داخلی کاسه توالت هدایت شده و بعد از آن با فشار مضاعف از سوراخ ها خارج می شود. به این ترتیب شستشوی کاسه توالت به شکل بالا به پایین انجام می شود.

سیستم تخلیه توالت فرنگی توربوجت

سرعت تخلیه و میزان آب مصرف شده در توالت فرنگی مجهز به سیستم تخلیه توربوجت بسیار کمتر از مکانیزم های تخلیه دیگر است. در این سیستم آب داخلی به کاسه توالت به صورت شوتینگ وارد شده و توسط دو کانال شستشو مجهز به عملکرد شوتیک از زیر لبه های کاسه و به شکل همزمان خارج می شود.

سیستم تخلیه توالت فرنگی گردابی

مزیت اصلی مکانیزم تخلیه گردابی در تخلیه تقریباً بدون صدا است. در این سیستم آب از طریق مجرای ورودی به زیر لبه های نشیمن گاه توالت وارد شده و به صورت گردابی یا چرخشی در داخل کاسه می گردد و به همین ترتیب عملیات شستشو را انجام می دهد.

ابعاد توالت فرنگی

یکی از مهمترین موضوعاتی که باید قبل از اقدام به نصب توالت فرنگی به آن توجه داشته باشید، ابعاد این وسیله با توجه به محل نصب آن در ساختمان می باشد.

ابعاد استاندارد توالت فرنگی یک تکه

توالت فرنگی یک تکه معمولاً طولی بین 53 تا 78 سانتی متر و عرضی کمتر از 50 سانتی متر دارد. ارتفاع این مدل از توالت فرنگی بین  35 تا 41 سانتی متر می باشد.

ابعاد استاندارد توالت فرنگی دو تکه

ابعاد توالت فرنگی دو تکه از نظر طول، عرض و عمق همانند توالت فرنگی یک تکه است، اما ارتفاع توالت فرنگی دو تکه بیشتر از مدل یک تکه بوده و معمولاً از زمین تا بالای مخزن توالت 60  سانتی متر می باشد.

ابعاد استاندارد توالت فرنگی وال هنگ

متاسفانه به صورت استاندارد پایه گذاری نشده است، با این حال اندازه های این وسیله با توجه به نوع سیفون آن متفاوت است.

سیفون توالت فرنگی وال هنگ به دو مدل سیفونی و واش دون می باشد. طول کاسه توالت فرنگی وال هنگ سیفونی معمولاً بین 55 تا 65 سانتی متر می باشد.

این در حالی است که طول کاسه توالت فرنگی وال هنگ با سیستم تخلیه واش دون کوتاه تر از نوع سیفونی بوده و بین 40 تا 55 سانتی متر است، اما در مدل های کوچکتر مخصوص کودکان حدوداً تا 35 سانتی متر هم دیده می شوند.

آشنایی با می تواند در انتخاب آگاهانه این وسیله مفید باشد، برای مطالعه مشخصات بهترین فرنگی ایرانی روی لینک مربوطه بزنید.

دکمه بازگشت به بالا