برترین های ترند روزعمومی

خرید اینترنتی انواع سنگ ساختمان رنگی با کاربردهای مختلف

سنگ های ساختمانی سفید رنگ کدامند؟

سنگ های ساختمانی سفید رنگ کدامند؟ سنگ ها یکی از اقلام پر کاربرد در ساختمان سازی هستند. سنگ ها معمولا دارای مقاومت و استحکام زیادی برای ساختمان سازی هستند. ضمن این که یکی دیگر از دلایلی که باعث استفاده از سنگ ها می شود ظاهر زیبا و جذاب و تنوع در طرح و رنگ آن هاست. در ادامه مطالبی را در خصوص سنگ های ساختمانی سفید رنگ بیان خواهیم کرد و آن ها را تک به تک نام برده و توضیحاتی در خصوص آن ها بیان می کنیم.

سنگ تراورتن

یکی از سنگ های ساختمانی سفید رنگ سنگ تراورتن است. این سنگ در رنگ های خاکستری و کرم نیز یافت می شود. این سنگ از انواع سنگ های رسوبی است. این سنگ هم در داخل ساختمان کاربرد دارد و هم در خارج از ساختمان و یکی از انواع سنگ های پر کاربرد ساختمانی است.این سنگ متخلخل است. خاصیت صیقل پذیری آن بالاست و به همین دلیل می توان از ظاهر آینه ای آن برای زیبا تر کردن فضا استفاده کرد.

تخلخل زیاد این سنگ باعث شده است که مقاومت آن بالا برود. در واقع سرما و گرما سبب ایجاد انبساط و انقباض می شود که با وجود تخلخل هایی که در این سنگ وجود دارد مشکلی به وجود نمی آید. ضمنا تخلخل های این سنگ به دلیل ایجاد اصطکاک آن را برای استفاده در کفپوش مناسب می کند. این سنگ به نسبت قیمت مناسبی دارد. از انواع سنگ های تراورتن میتوان به سنگ تراورتن آتشکوه اشاره کرد که جزو سنگ های سفید ساختمان به حساب می آید.

سنگ مرمر

یکی از انواع سنگ های ساختمانی سفید رنگ سنگ مرمر است. این سنگ در رنگ های قرمز ، زرد ، خاکستری ، ارغوانی و سبز نیز یافت می شود. سنگ مرمر یکی از انواع سنگ های آهکی است. این سنگ هم به صورت ساده و هم به صورت رگه دار وجود دارد. سنگ مرمر قابلیت صیقل پذیری بالایی دارد و این موضوع باعث می شود سطح آن آینه ای باشد.

آینه ای بودن سطح سنگ مرمر علاوه بر طرح و رنگ های متنوعی که دارد یکی از دلایلی است که باعث می شود این سنگ مورد توجه ویژه ای قرار بگیرد. البته از گفتن این نکته نیز نباید غافل شد که سنگ مرمر قیمت نسبتا بالایی نیز دارد. این سنگ برای دکوراسیون داخلی ، پله ها و … استفاده می شود. با توجه به قیمت بالای آن موارد استفاده از آن محدود است. سنگ مرمر چون سطحی صیقلی دارد تمیز کردن آن بسیار آسان است.

سنگ مرمریت

یکی از انواع سنگ های ساختمانی سفید رنگ سنگ مرمریت است. نام دیگر سنگ مرمریت سنگ ماربل است. این سنگ سنگی آهکی رسوبی است. به دلیل تشابه اسمی گاهی سنگ مرمر با سنگ مرمریت اشتباه گرفته می شود. نکته ای که لازم است بدانید این است که سنگ مرمر از انواع دگرگونی است و سنگ مرمریت سنگی رسوبی است. این سنگ آب را جذب نمی کند اما مقاومت بالایی نیز ندارد. بنابراین ترجیح بر این است که از این سنگ در نما بیرونی ساختمان استفاده نشود. سنگ مرمریت معمولا در داخل ساختمان و پارکینگ استفاده می شود.

ماسه سنگ

یکی از انواع سنگ های ساختمانی سفید رنگ ماسه سنگ است. این سنگ در رنگ های دیگر مثل خاکستری ، قهوه ای ، قرمز و زرد نیز یافت می شود. ماسه سنگ یک سنگ رسوبی است. از این سنگ هم در داخل ساختمان و هم در خارج از ساختمان استفاده می شود. از این سنگ می توان به عنوان کفپوش ، دیوار پوش و … استفاده کرد.

سنگ آنتیک در رنگ های کرم و سفید

یکی از انواع سنگ های ساختمانی سفید رنگ سنگ آنتیک است. سنگ آنتیک در واقع از خرده های سنگ تراورتن تشکیل می شود. در واقع از ضایعات سنگ های تراورتن سنگ آنتیک ساخته می شود. سنگ آنتیک جلوه و جذابیت خاصی برای استفاده در داخل و خارج ساختمان دارد. سنگ آنتیک سنگی متخلخل است از این جهت انعطاف پذیری بالایی دارد. مقاومت بالای این سنگ دایره استفاده از آن را گسترده می کند. این سنگ ها در برابر ساییدگی ، خراش ، گرما و سرما شدید و … مقاوم هستند.

توجه: سنگ های انتیک در خیلی از رنگ ها از جمله سفید و کرم موجود می باشد و این سنگ ها را در رنگ های کرم و سفید جزو سنگ های سفید ساختمانی میتوان در نظر گرفت.

مطلب مفید بخوانید: آموزش نصب سنگ های آنتیک

محکم سازی سنگ نما

نمای سنگی عمر و ماندگاری بالایی بر روی ساختمان دارد. همچنین رنگ و زیبایی خاصی به ساختمان می بخشد . اما تنها ضعف سنگ در نما وزن و چگالی زیاد و همچنین جذب کم سیمان است. اینها در کنار هم موجب ریزش سنگ نما در دراز مدت می شود . راه حل کار، پیچ و رولپلاک کردن نمای ساختمان و محکم سازی سنگ نما میباشد.

محکم سازی سنگ نما

پیچ و رولپلاک نمای ساختمان با استفاده از ابزار مخصوص توسط نماکار صورت می گیرد . که هدف اصلی محکم سازی سنگ نما در جای خود از سقوط و ریزش سنگ نما جلوگیری شود . سنگ های به کار رفته در نمای ساختمان اعم از سرامیک ،گرانیت ،و در برخی موارد تراورتن و سایر سنگ ها ی مصرفی در نما میباشد ، که به دلیل سنگینی و قدرت چسبندگی کمی که با ساختمان دارند پس از مدتی شل شده و احتمال سقوط و ایجاد خسارات جانی و مالی جدی می شود. در این راستا متخصصان با استفاده از تکنیک راپل ، کار با طناب پیچ رولپلاک نمای ساختمان شما را جهت محکم سازی سنگ نما به انجام میرساند.

مراحل پیچ و رولپلاک سنگ نما

مرحله اول شناسایی سنگ نمای ساختمان و محاسبه ابعاد و اندازه پیچ و مصالح مورد استفاده می باشد. در هر 50 سانت از سنگ نمای ساختمان یک پیچ 6 یا 7 سانتی که گالوانیزه است نصب می شود. اگر ابعاد سنگ حدود 50 سانت باشد روی هر سنگ دو عدد پیچ زده می شود. اگر ابعاد سنگ در قسمتهایی مانند ستون و یا جاهای دیگر نما حدود 10 سانت باشد باید ابتدا با دریل معمولی سنگ را سوراخ کنیم تا به بتن پشت سنگ برسیم. پیچ و رولپلاک مناسب نما را در محل قرار می دهیم و محکم سازی سنگ نما را انجام می دهیم. مرحله مهم که باید برای حفظ زیبایی نما انجام شود پوشاندن روی پیچ و رولپلاک با بتونه و چسب همرنگ سنگ نما می باشد.

عوامل ریزش و شل شدن سنگ نما

با سهل انگاری و تجربه ناکافی سنگار نما نفوذ آب به پشت سنگها که با منجمد شدن افزایش حجم پیدا کرده ایجاد می گردد و همچنین باد و طوفان از عوامل شل شدن و ریزش سنگ نماست. نتیجه این سهل انگاری شل شدن آنها ست. سنگ نما را از جای خود خارج میکند و ملات به تنهایی قادر به نگه داشتن سنگ نما نخواهد بود .

پیچ کردن سنگ نمای ساختمان

برای مقاوم سازی سنگ نما و محکم سازی سنگ نما از پیچ و رولپلاکهای مخصوص در نما استفاده می شود. این رولپلاک ها قابلیت باز شوندگی خوبی در ملات پشت سنگ دارند که به محض بستن پیچ سنگ نما را ثابت نگه میدارد و مانع از سقوط سنگ نما میشود. به روش راپل میشود عمل نصب سنگ و جایگزینی سنگهای ریخته شده از نما را هم انجام داد. عمل ترمیم سنگهای سقوط کرده از نما به راحتی و بدون داربست قابل اجراست و بدین صورت انجام میشود :

در ابتدا سنگ ریزش کرده از سطح نما را اندازه میگیریم و سپس زیر آن را پاکسازی میکنیم. این کار برای نشست بهتر سنگ انجام میشود. سپس عملیات محکم سازی سنگ نما را بوسیله پیچ و رولپلاک انجام میدهیم. اکیپ ها با تجربه بالا و انجام پروژه های بزرگ،  عملیات محکم سازی سنگ نما را با کیفیت و به بهترین و مطمئن ترین شکل به انجام میرساند.

خدمات پیچ و رولپلاک سنگ نما:

باید در نظر داشت که با توجه به ملات پشت سنگ و سنگ مصرفی در نما عملیات پیچ و رولپلاک سنگ نما را می توان آغاز کرد. در ساختمان‌ها به علت اصول مهندسی، سفال و بلوک سیمانی را جایگزین آجر کرده‌ و برای تیغه بندی ساختمان و برای اینکه بار اضافی را از ساختمان بردارند دیگر کارگذاری نمیشود. پیچ مصرفی برای محکم سازی سنگ نما باید پیچ 6 سانت باشد تا استحام بالاتری بوجود بیاورد. تمرکز بر این است که رولپلاک درون ملات باز شود نه پشت ملات.

نحوه انجام کار محکم سازی سنگ نما با عرض 20 به بالا با دریل هیلتی و سنگ‌های زیر 20 سانت با دریل معمولی برای ایمن سازی سنگ نما میباشد. پیچ رولپلاک سنگ تراورتن, پیچ رولپلاک سنگ گرانیت, پیچ رولپلاک سنگ مرمر, پیچ و رولپلاک سنگ تیشه‌ای, پیچ رولپلاک سرامیک همگی از تخصص کارمنان مجموعه می باشد و شما را در مقابل خطرات جانی و مالی ایمن می سازد

نماها با جنس و اندازه سنگ های مختلف

در نمای ساختمانهایی که به نماهای رومی معروفند، از آسیب پذیری بالتری برخوردارند. نمایی که با هزینه زیاد طراحی و ذوق و سلیقه و هنر انجام شده ، به دلیل ابزار بندی سنگها از تکه سنگهای کوچکتر و باریک با شکل دار و یا از سنگ های یک تکه و بزرگ استفاده شده و از ابزاری چون راویز استفاده شده ، در معرض خطر و آسیب پذیری بیشتری قرار دارند. لذا جهت پیشگیری ، محکم سازی سنگ نما در این موارد لازم به اجراست. روا نیست با افتادن یک سنگ از نمای ساختمان موجب شود که آزرده خاطر شوید. ریختن سنگ از نمایی که با ذوق هنری و مهارت و کلی هزینه اضافه ساخته و اجرا شده باعث دغدغه خاطر و دفرمه شدن و باعث دلزدگی ساکنین ساختمان می شود.

پیچ و رولپلاک نما

با توجه به فرسایش سیمان زیر سنگها که نقطه اتصال سنگ نما به ساختمان است ، شل شدن و ریختن سنگ اتفاق می افتد . یکی‌ از دلایل عمده این اتفاق باران اسیدی است، که سیمان زیر سنگ را می‌شوید و باعث شل شدن این سنگها می شود. باران اسیدی اکثرا در شهرهای آلوده مثل تهران بوجود می آید. که البته فرسایش به دلیل باران یکی از عوامل نیاز ساختمان به محکم سازی سنگ نما است. یکی‌ از ایمن‌ترین راه‌ها برای جلو گیری از بروز این دست حادثه‌ها محکم سازی سنگ نما می‌باشد.

در پیچ و رولپلاک نما باید به موارد زیر توجه داشت:

  • ییچ رولپلاک نما به وسیله پبچ 6 سانتی متری گالوانیزه و یا رولپلاک انکر مخصوص سنگ انجام می پذیرد.
  • پیچ مصرفی در نما پیچ گالوانیزه 6 سانتی متری ضد آب بوده و دارای لبه بزرگتری نسبت به پیچ های دیگر می باشد.
  • رولپلاک مخصوص سنگ که دارای واشر در ابتدا و دو قسمت باز شونده که به منظور باز شدن در هنگام محکم شدن پیچ می باشد، استفاده میگردد.
  • بتونه یا رنگ روی پیچ که به منظور پوشاندن پیچ اجرا می شود.
  • بتونه برای نماهای دارای سنگ تراورتن یا گرانیت بیشتر کاربرد دارد.
  • رنگ روی پیچ برای نماهایی با سنگ مرمر و گرانیت کاربرد دارد.
  • بتونه و یا همان پوشش پیچ بسته به نوع رگه های سنگ و رنگ سنگ می باشد.
  • استفاده از دریل هیلتی و معمولی مناسب جهت سوراخ کاری نما.
  • استفاده از مته مناسب که برای پیچ 6 سانتی متر کاربرد بیشتری دارد.
  • یکی از مراحل تثبیت سنگ نما ، نصب سنگ قسمت ریزش کرده میباشد.

قبل از اقدام محکم سازی سنگ نما موارد ذیل میبایست بررسی شود

  • محکم سازی سنگ نما
  • نوع جنس و رنگ سنگ نما
  • رگه های موجود در سنگ و کیفیت سنگ
  • قطر سنگ ,ابعاد سنگ و چگونگی فراوری سنگ نما
  • چگونگی کارگذاری سنگ در ارتباط با محکم سازی سنگ نما
  • روش اجرای سنگ نما و نوع مصالح مصرفی
  • ساختار و جنس دیواره ای که سنگ بر روی آن قرار گرفته

لازم به توضیح است بررسی موارد فوق (قبل از شروع پروژه محکم سازی سنگ نما ) و همچنین انتخاب ابزار و ادوات مربوطه و مناسب و انجام بوسیله پرسنل مجرب و ماهر , موثر خواهد بود. متخصصان نصب این اصول را با دقت بسیار بالا برای امنیت و رضایت شما به انجام می رساند.

چگونگی پیچ رولپلاک سرامیک و سنگ نما!

چرا سنگ های اسکوپ شده باید پیچ و رولپلاک شوند؟ ما در انجام کار پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان بارها دیده ایم که سنگهایی دچار ریزش شده اند که اسکوپ شده بودند. به این دلیل که سنگ کار از سیم گالوانیزه و مقاوم استفاده نمیکند و بعد از گذشت مدتی بر اثر نفوذ آب به پشت سنگ سیمهای اسکوپ سنگ زنگ زده و سنگ از ملات جدا میشود. پس باید حتما محکم سازی سنگ نما به درستی و با ابزار مناسب انجام شود برای مشاوره با مرجع مصالح ساختمانی ایران سایت کالاساخت تماس حاصل فرمایید.

دکمه بازگشت به بالا