معایب خط تلفن اینترنتی که هیچکس به شما نگفته است
خط تلفن اینترنتی چیست؟
خط تلفن اینترنتی نسل جدید خطوط تلفن ثابت است که بر روی بستر اینترنت و با استفاده از تکنولوژی VoIP به مشترکین ارائه می شود. از جمله مهمترین ویژگی های خط تلفن اینترنتی عدم نیاز به تجهیزات سخت افزاری و عدم وابستگی به یک مکان است. به عنوان مثال برای دریافت خط تلفن ثابت مخابرات، انتقال بر روی بستر زوج سیم یا فیبر نوری اتفاق می افتاد به همین دلیل امکان استفاده از خط تلفن را فقط در همان محل خواهید داشت و در زمان نقل مکان احتمال اینکه امکان انتقال خط تلفن را نداشته باشید بسیار زیاد است. مخصوصا اگر تصمیم به نقل مکان به یک منطقه دیگر را داشته باشید. قبلا در وبلاگ نواتل در مورد خط تلفن اینترنتی به صورت مفصل گفته ایم اگر اطلاعات زیادی در این مورد ندارید مقاله خرید did را بخوانید و دوباره به این صفحه برگردید و ادامه مطلب را مطالعه کنید.
معایب خط تلفن اینترنتی که هیچکس به شما نگفته است!
تمام خدمات و سرویس های ارتباطی و تکنولوژیک سیپ ترانک در کنار مزایا، معایبی نیز دارند که نمی توانیم از آنها بگذریم و بر هر مسلمانی واجب است که یک نوبت از اعمال روزش را برای این بگذارد که چرا نباید از فلان سرویس استفاده کند؟ همیشه که نباید خوش بین بود، گاهی هم باید عینک بدبینی را گذاشت و بدترین اتفاقات رو تجسم کرد تا در لحظات غیر منتظره غافلگیر نشوید و بتوانید در کسب و کارتان مدیریت بحران کنید.
لطفا این مقاله را تا انتها مطالعه کنید و بعد تصمیم بگیرید.
· کیفیت خط تلفن به پایداری اینترنت وابسته است
هر اتفاقی که برای اینترنت شما بیفتد تاثیر مستقیم بر روی خط تلفن اینترنتی شما دارد. مثلا اگر اینترنت پایداری نداشته باشید مکالمات شما قطع و وصل می شود یا اگر اینترنت شما به هر دلیل قطع شود به هیچ عنوان امکان برقراری تماس را تا وصل شدن اینترنت نخواهید داشت. این مورد مهمترین دلیل از معایب خط تلفن اینترنتی محسوب می شود.
· بر خلاف ادعاهای معمول، شما مالک واقعی خط تلفن نیستید و نخواهید بود
شرکت هایی که مجوز ارائه خط تلفن اینترنتی را دارند ابتدا یک سری سر شماره از ارتباطات زیر ساخت تهیه و سپس اقدام به ارائه این نوع خطوط به مشترکین می کنند. به طور مثال یک شرکت شماره 8 رقمی به صورت 1234**** با مجوز FCP خریداری و از چهار رقم دوم این سرشماره به مشترکین ارائه می کنند. در واقع این شرکت امکان عرضه 9999 شماره (DID) را به مشترکین دارد که مالک اصلی تمام این شماره ها همان شرکت ارائه دهنده خط تلفن اینترنتی است نه شما. بنابراین سناریو مالک دائمی خط تلفن اینترنتی به این دلیل رد می شود. اگر شما مالک دائمی خط تلفن ثابت باشید باید بتوانید آن را بفروشید، که در این ساختار امکان فروش خط تلفن را نخواهید داشت.
از خط تلفن اینترنتی استفاده کنیم یا نکنیم؟
اگر مقاله را خوانده باشید می دانید که مزایای آن بسیار بیشتر از معایب خط تلفن اینترنتی است و همانطور که در پاراگراف دوم همین مقاله گفتم، عقل سلیم حکم می کند در چنین شرایطی که مزایای یک سرویس بیشتر از معایب آن است از آن استفاده کنیم. در واقع در این دنیا هیچ موجودیت ایده آل وجود ندارد و همه چیز نسبی است و باید با آگاهی از نقاط مثبت و منفی توانایی معدل گیری از یک اتفاق را داشته باشید.
خط تلفن اینترنتی آنقدر مزایا دارد که این دو عیب در آنها گم می شود! از جمله این مزایا، کاهش هزینه مکالمات، عدم نیاز به هیچ گونه سخت افزار و عدم وابستگی به موقعیت مکانی خاص است و شما به سادگی امکان انتقال خط خود را به منطقه دیگر در زمان نقل مکان خواهید داشت. را به صورت آنلاین و در کوتاهترین زمان ممکن دریافت می کنید. می توانید خط تلفن ثابت اینترنتی یا با نامی دیگر خط ویپ خود را خودتان انتخاب کنید و یک سرشماره رند به هر تعدادی که نیاز دارید سفارش دهید و در چند روز کاری تحویل بگیرید.
معایب خط تلفن اینترنتی را به شما نگفتیم که شما را از استفاده یا خرید آن منصرف کنیم، هدفمان فقط آگاهی بیشتر شما بود تا بتوانید چالش های مسیر را بهتر بشناسید و تصمیم بهتری بگیرید. بدون شک استفاده از خط تلفن اینترنتی بهترین گزینه برای کسب و کارهایی است که مزایای نامبرده از خط تلفن ویپ برایشان با اهمیت است. تا این لحظه که این مطلب را برایتان نوشتم هیچ خط تلفنی به روزتر و بهتر از خط تلفن اینترنتی به دنیای تکنولوژی های ارتباطی وارد نشده است پس با خیال راحت خط تلفن نسلِ جدید خود را تهیه کنید. همکاران ما در بخش فروش خط تلفن اینترنتی و مرکز تلفن ابری آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.
راه کار مقابله با آسیب های فضای مجازی
به منظور پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی در فضای مجازی راهکارهایی مطرح شده اند که در صورت اجرای به موقع و مناسب می وانند ثمر بخش واقع شوند:
– استفاده از ظرفیت هایی همچون رسانه های دیداری و شنیداری، روزنامه ها، مجلات، نشریات برای نهادینه شدن فرهنگ سایبری.
– برگزاری جلسات آموزشی از سوی مصادر امور فرهنگی در شهرستان ها به منظور آشنا نمودن و اطلاع رسانی به والدین در مورد فناوری های جدید به ویژه اینترنت و شبکه های اجتماعی مجازی.
– پخش آگهی های آموزنده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رادیو و تلویزیون در جهت افزایش آگاهی خانواده ها در خصوص خطرات ناشی از اینترنت.
– پخش برنامه های کوتاه آموزشی درباره مزایا و معایب اینترنت از زبان ورزش کاران و هنرمندان محبوبی که عموما جوانان آنها را الگوی خود قرار می دهند.
– ساخت و پخش فیلم ها و سریال هایی با موضوع اینترنت و مزایا و معایب آن.
وظایف حاکمیتی
– وضع قوانین سخت گیرانه تر جهت برخورد با مجرمان جرایم اینترنتی و اجرایی نمودن این قوانین.
– آگاهی و هوشیاری بیشتر پلیس سایبری در مورد انواع جدید جرایم رایانه ای و اقدام در جهت نا کارآمد کردن دسیسه های دشمنان در این زمینه.
– طراحی بازی های رایانه ای به گونه ای که در آنها انواع خطرات موجود در فضای مجازی و راهکارهایی جهت آشنایی و مقابله با آنها تعبیه شده است.
– طراحی و تدوین بخشی در کتاب های درسی در ارتباط با آشنایی دانش آموزان با فناوری های جدید، اینترنت و خطرات بالقوه آنها.
– استفاده از آموزه های دینی از جمله امر به معروف و نهی از منکر به عنوان نوعی کنترل اجتماعی توسط هر شخص.
– هنجارسازی های مثبت و ترویج فرهنگ استفاده از اینترنت و فضای مجازی.
آسیب های فکری
استفاده خارج از حد متعارف از اینترنت، به وابستگی شدید روانی و فکری می انجامد. با ورود اینترنت و رایانه به درون خانواده ها، بین والدین، معلمان، مربیان و دانش آموزان (فرزندان) جدایی فکری و عاطفی، رخ می دهد. نتیجه تحقیقات نشان می دهد که درصد بالایی از نوجوانان و جوانان از اینترنت برای فعالیت های بیهوده ای نظیر: دوست یابی، بازی و صحبت با یکدیگر استفاده می کنند. نوجوانی که پشت میز رایانه و اینترنت نشسته است، برنامه های سایت را لذت بخش تراز سخنان پدر و مادر و تکالیف مدرسه می داند. در نتیجه، در ارتباطات، رفتار و زندگی اجتماعی او اختلال ایجاد می شود.
آسیب های اجتماعی ـ فرهنگی
درسال 1995، روان شناسی به نام گلدبرگ، اعتیاد جدیدی به نام اعتیاد به اینترنت را کشف کرد. این اعتیاد به سرعت رو به گسترش است وهرروز افراد جدیدی را به کام خود می کشد. گاه مشاهده می شودکه افراد یافرزندان ما چنان در اتاق های گفتگو غرق می شوند که حتی زمان صرف ناهار یا شام را فراموش می کنند.این ها علائمی شبیه الکلی ها یامعتادان به مواد مخدر دارند.
بسیاری از آن ها از بی خوابی رنج می برند، خسته اند، روابطشان با اطرافیان و جامعه به حداقل می رسد و بیشتر حالت عصبی دارند. کمرنگ شدن وازبین رفتن رابطه عاطفی کاربر با اعضای خانواده و تبدیل آن به رابطه ای سرد مسالمت آمیز، از دیگر اثرات نامطلوب اعتیاد به اینترنت است. بنابر نظر کارشناسان اجتماعی، ضررهای اخلاقی وجسمی تلفن همراه برای کودکان غیر قابل انکار است. بسیاری از فیلم های غیر اخلاقی و پیام های نامناسب، ازطریق تلفن همراه بین کودکان پخش می شود.
دسترسی آسان به سایت های غیر اخلاقی از طریق تلفن همراه مشکل دیگری دارد که والدین با آن روبه رو هستند. دکتر شمسیان متخصص اطفال معتقد است: «کودکان به دلیل قرار داشتن در سن رشد و با توجه به ارگانیسم بدن، هنگام نزدیکی به گوشی تلفن همراه در معرض خطر بیشتری نسبت به سایر افراد هستند «وی می گوید» از آن جا که کودکان در حال رشد هستند، به امواج رادیویی واکنش بیشتری نشان می دهند.»
تحقیق یک مجله انگلیسی نشان می دهد، شرکت کنندگان در تحقیق، بعد از اختراع اسلحه، اختراع تلفن همراه را بدترین اختراع همه زمان ها می دانند. نتایج یک بررسی پژوهشی نشان می دهد، استفاده دانش آموزان ازگوشی های تلفن همراه در مدارس موجب بروز تغییراتی در خرده فرهنگ های حاکم بر کلاس های درس می شود.
آسیب های اخلاقی
آن چه می توان در اینترنت خطرناک تر تلقی شود، ارتباطی است که از طریق اتاق های گفتگو بین افراد برقرار می شود و در برخی موارد صدمات فراوانی به وجود می آورد. این اتاق های گفتگو که معمولا در آن ها امکان ارتباط بانام های جعلی و مجهول وجود دارد، می توانند زمینه های لازم را برای ایجاد برخی از مفاسد اجتماعی به وجود آورند و تقریبا راهی برای جلوگیری از آن وجود ندارد. به جرات می توان گفت که خطر شبکه های اجتماعی و گروه های موجود در پیام رسان های موبایل پایه مانند تلگرام به مراتب بیشتر از سایت های غیر اخلاقی موجود در اینترنت است. بی اطلاعی خانواده ها ازاین موضوع، خطرهایی را به آنان تحمیل می کند. از سوی دیگر، از جمله چالش های اساسی گسترش فناوری ارتباطات در جهان، مخصوصا در کشورهای درحال توسعه، آسیب های فرهنگی و اجتماعی است.