طرز تهیه توپک خرما
توپک انرژی زا شکلاتی همراه با چیا
خرید انلاین خرما کبکاب: این ترافل انرژی زا شیرین است اما با مقدار زیادی از پروتئین بدست آمده از آجیل و دانههای چیا نیز حسابی غنی شده است. در ضمن حاوی مقادیر بالایی از فیبر موجود در جودوسر سالم است. موادی که نیاز دارید:
همه مواد را با هم ترکیب کرده و در مقداری پودر کاکائوی اضافه بغلطانید. آنها را فریز کنید و هر بار برای صبحانه و یا وقتی که عجله دارید، چند تا از آنها را استفاده کنید.
توپک انرژی زا با بادام و گیلاس
به نقل از ارگان خرما اگر به دنبال یک ترافل میوهای و آجیلی توامان هستید، توپیهای بادام گیلاس راهی برای دستیابی به آن هستند. یکی از نسخههای مورد علاقه من با این مواد درست میشود:
به دلیل وجود میوه بهتر است که این ترافل انرژی زا را ظرف چند روز مصرف کنید. این انرژی بال حاوی انتی اکسیدان و کلسیم بالا است.
توپک انرژی زا با اوتمیل و بادام هندی
خرید خرما خاصویی: بادام هندی گران است اما به دلیل مزه فوق العاده و پروتئین بالای آنها ارزش پول خرج کردن را دارند. مواد لازم برای این ترافل انرژی زا عبارتند از:
همه مواد را با هم ترکیب کنید و خوب رول کنید. این رولهای انرژی زا مورد علاقه همه اعضای خانواده و به خصوص کودکان هستند که این به لطف حضور شکلات است.
توپک انرژی زا با کینوا و تخم آفتابگردان
کینوا یک ماده پروتئینی شگفت انگیز که این غله را یک ماده تشکیل دهنده عالی برای انرژی بال میسازد. همچنین این ماده یک ماده غذایی نادر است! یک پروتئین کامل بدون گوشت. مواد تشکیل دهنده آن عبارتند از:
همه مواد را با هم مخلوط کنید و آنها را به شکل گلولههای کوچکی درآورید.
توپک انرژی زا با سیب و شیره افرا
من شیفته این حقیقتم که اکثر مواد تشکیل دهنده ترافلهای انرژی زا غیر فاسد شدنی هستند که همیشه میتوانید در دسترس داشته باشید. این توپکهای انرژی زا را با ترکیب کردن سیب خشک شده با مواد دیگر درست میشود.
مواد را در غذاساز پوره کنید و آنها را به شکل توپ گرد کنید، آنها را در یک ظرف نگهدارنده مواد غذایی قرار دهید و از آنها لذت ببرید.
توپک انرژی زا با کدوی شکلاتی و دارچین
شما باور نخواهید کرد که چقدر ممکن است شکلات برای بدن شما مفید باشد، حتی وقتی در انرژی بال باشد. به دلیل اینکه این شکلات شیرین نشده است، قند کمی دارد و همراه با آنتی اکسیدان است.
این مغزهای آجیلی پروتئین را تامین میکنند و دارچین میتواند به پایین آوردن قند خون کمک کند. مواد تشکیل دهنده این انرژی بال کدویی عبارتند از:
همه مواد را در غذاساز قرار دهید. پالس را بزنید تا زمانی که مخلوط به شکل یک خمیر شود. مواد را به شکل گلولههایی با ۱ اینچ قطر، گرد کنید. حدود ۲۴ توپک انرژی زا از این مخلوط به دست میآید. شما میتوانید آنها را در یخچال یا فریزر برای استفاده در روزهای بعد ذخیره کنید.
توپک انرژی خرمایی با فندق
اگر به دنبال یک لذت واقعی و انرژی بال یا ترافل انرژی زا هستید سعی کنید این ترکیب را استفاده کنید. البته من فکر میکنم. ترکیب آن شامل مواد زیر است:
مواد را در غذاساز بریزید و آنها را مخلوط کنید تا زمانی که مواد در غذاساز شکل یک توپ شده و به هم بچسبند. اگر بتوانید این مواد را تا اندازهای که حالت خمیر پیدا کند، در غذاساز مخلوط کنید، خوب است. اگر هنوز مقداری مواد برجسته در آن است چند خرمای دیگر را اضافه کنید تا به اندازه کافی چسبنده باشد. مواد را در یخچال بگذارید تا سفت شود و به راحتی قالب بگیرد. فندقها نیز منبع عالی فولات، ویتامین E هستند و حتی ممکن است از توسعه سلولهای سرطانی جلوگیری میکنند.
انرژی بال آجیلی میوهای
من عاشق این رسپی هستم چون شما میتوانید واقعا از هر نوع آجیل، تخمه و میوه خشک شده را در آن استفاده کنید. موادی که در این انرژی بال استفاده میشوند عبارتند از:
مواد را در غذاساز پوره کنید، آنها را به شکل توپ رول کنید و از همه پروتئین بدست آمده از آجیلها و تخمهها لذت ببرید.
ترافل انرژی زا با انبه و تخمه آفتابگردان
کسی هست انبه خشک شده دوست نداشته باشه؟ انبه علاوه بر اینکه خوشمزه است، سالم نیز هست چون این میوه استوایی همراه با مقدار زیادی ویتامین C است. و این انرژی بالها فواید تخمه آفتابگردان را نیز دارند. مواد لازم برای این ترافل انرژی زا عبارتند از:
مواد را در یک غذاساز پوره کنید و آنها را به شکل توپ درآورید، سپس آنها را در یخچال بگذارید. برای اینکه طعم فوق العاده و آنتی اکسیدان بیشتر داشته باشید، قبل از گذاشتن آنها در یخدان، توپها را در خرده نارگیل بغلطانید یا آنها را در شکلات تلخ مایع بزنید .
توپک انرژی زا با نارگیل و شکلات
این مدل انرژی بال خوشمزه میتواند یک دسر یا یک میان وعده سالم باشد که این به لطف حضور آنتی اکسیدان شکلات است. مواد لازم برای این انرژی بال به قرار زیر است
همه مواد تشکیل دهنده را در غذاساز قرار دهید و خوب آنها را خرد و مخلوط کنید تا زمانی که به شکل یک خمیر دربیایند. آنها را به شکل توپهای کوچک گرد کنید، آنها را روی یک بشقاب یا سینی صاف با یک کاغذ روغنی گذاشته در یخچال قرار دهید تا حالت جامد به خود بگیرند.