چگونه میتوان از ابتلا به بیماریهای منتقله از آب و غذا پیشگیری کرد؟
بیماری های منتقله از غذا اغلب توسط باکتری ها ، سموم باکتریایی ، ویروس ها و انگلی ایجاد می شوند.
به گزارش ترند روز ، بیماری منتقله از طریق خوراکی بیماری ناشی از خوردن یا نوشیدن غذای آلوده است و موارد زیر برای جلوگیری از آب و بیماری های منتقله از غذا توصیه می شود:
– دست هایتان را بشویید. دست ها باید قبل از تهیه غذا یا هنگام تهیه غذا و قبل از تغذیه کودکان کاملاً با آب و صابون شسته شوند و پس از دویدن آب باید دست ها با آب و صابون کاملاً شسته شوند.
– استفاده از امکانات توالت فرنگی
– استفاده از آب سالم و تمیز
– تمیز کردن صحیح سبزیجات بر اساس چهار مرحله انجام می شود ، از جمله تمیز کردن گل ، ضد عفونی ، ضد عفونی و شستشو با آب تمیز.
– از آب ناسالم برای نوشیدن ، شستن ظروف ، میوه ها و سبزیجات و استحمام استفاده نکنید.
– در طول سفر از یخ بهداشتی استفاده کنید و از یخ زیادی که می توان با آب ناسالم تهیه کرد استفاده نکنید.
– غذای پخته شده را در اسرع وقت خارج کرده و غذای پخته شده را در یک جعبه در بسته در یخچال نگهداری کنید.
از ظروف و مواد غذایی در برابر حشرات که برای نگهداری مواد غذایی در ظروف در بسته لازم است ، محافظت کنید.
بشقاب های برش (بشقاب های گیاهی و گوشتی) را با آب تمیز بشویید
– از قرار دادن آب بطری با مواد معدنی و نوشابه و غیره در استخر خودداری کنید. به یاد داشته باشید که قرار دادن انواع نوشیدنی ها و میوه ها در استخرها و حوضچه ها و غیره ، برای خنک سازی یا شستشو باعث کثیف شدن آنها و حتی مسمومیت آنها می شود.
طبق گفته وزارت بهداشت ، بیشتر مردم هنگام خارج شدن از شهر برای استراحت و یا هنگام پیاده روی ، آب سالم و تمیز یا میوه های سرد مانند هندوانه ، خربزه و غیره و شیشه ها پیدا نمی کنند. آبی که در همین نزدیکی یافت می شود. در صورت عفونت یا پارازیت و غیره ، این آب ها به میوه ها و بطری ها منتقل می شوند و مصرف می شوند و فرد بیمار می شود.
انتهای پیام