نظارت به معنای بگیر و ببند نیست

ترند روز/آذربایجان شرقی رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه نظارت به معنای بگیر و ببند نیست گفت: وظیفه سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تنظیم گری است و در تمام دنیا عواملی وجود دارد که وظیفه شان تنظیم گری بوده و این گونه نیست که هیچ نظارتی بر تولید کننده وجود نداشته باشد اما این نظارت بیشتر جنبه حمایتی دارد.

نظارت به معنای بگیر و ببند نیست

حسین فرهیدزاده در هفتمین همایش استانی حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان آذربایجان شرقی؛ بهترین نوع حمایت از مصرف کنندگان را حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان دانست و افزود: اگر تولید کننده مورد حمایت قرار گیرد با ارتقای کیفیت و پایین آوردن قیمت موجب رضایت مصرف کننده و احقاق حقوق آنها می شود.

وی با بیان اینکه اقتصاد پایدار به دو مولفه تولید و مصرف وابسته است افزود: تولید کنندگان و مصرف کنندگان باید برای داشتن اقتصادی پویا و پایدار با هم وفاق داشته باشند.

رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به حل برنامه ریزی های ضعیف اقتصادی که عامل مشکلات عظیم برای تولیدکنندگان است تاکید کرد و افزود: ما نباید نسبت به افرادی که در امر تولید هستند توقع نظارتی داشته باشیم و در این راستا نیز در کنار ناترازی پولی انرژی و ارزی برنامه ریزی های غلط و اشتباه باید حل و رفع شود.

وی حذف رانت و تک نرخی شدن ارز را بهترین شیوه و راهکار اقتصادی دانست و گفت: متاسفانه به دلیل اینکه ایراداتی در سطح مدیریت داریم بهترین طرح ها را در بدترین زمان ها اجرا می کنیم.

وی به مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه اشاره کرد و افزود: اقتصاد مردم ضعیف و فاصله طبقاتی زیاد شده است از این رو باید کارهایی را پیش ببریم که در کشور تولید رونق بگیرد و رقابت ایجاد شود تا از این شرایط سخت به سلامت گذر کنیم.

پیوستن به FATF قیمت نهایی تولید را کاهش می دهد

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی تبریز کاهش قیمت ها و ارتقای کیفیت را حمایت واقعی از مصرف کنندگان عنوان کرد و گفت: پیوستن به FATF هزینه تولید در کشور را به رغم استمرار تحریم ها تا ۱۵ درصد به نفع مصرف کننده پایین می آورد.

رضا جعفری روز دوشنبه ۲۴ دی ماه در هفتمین همایش استانی حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان آذربایجان شرقی بر لزوم رفع تحریم های همه جانبه تاکید کرد و افزود: عدم تعامل با دنیا موجب شده است تا قیمت تمام شده محصولات در داخل ۱۵ درصد بیشتر شود.

وی به حمایت همه دستگاه های دولتی و بخش خصوصی از تولید کنندگان در راستای حل مشکلات اقتصادی تاکید کرد و افزود: سازمان های صنعت معدن و تجارت (صمت) حمایت از تولید کننده و مصرف کننده تعزیرات و اتاق بازرگانی باید به سمت کارهای خوب بروند و حمایت واقعی از تولید کننده را رقم بزنند و در این صورت است که مصرف کننده هم حمایت می شود.

جعفری گفت: وضع مردم خوب نیست و ما تولیدکنندگان وظیفه داریم تا با کمترین سود کالای تولیدی را عرضه کنیم همانطور که در دوران کرونا هیچ کارگری را اخراج نکردیم باید در این شرایط هم در کنار مردم باشیم.

وی با بیان اینکه  بانک ها باید در گره گشایی از وضعیت اقتصادی وخیم امروزی ایفای نقش بیشتری داشته باشند ادامه داد: حمایت های بانکی نیز باید فعال شود و همانند بقیه کشورها کارت های اعتباری خرید باید در اختیار مردم قرار گیرد تا در جامعه تحریک تقاضا صورت گیرد.

وی افزود: حاکمیت و مسئولان نظام باید با رفتار عقلانی و جلوگیری از اظهار نظر برخی افراد مقصدهای صادراتی را که به زور پیدا شده اند را حفظ کنند و از ایجاد تنش اضافی داخلی و خارجی جلوگیری کنند.
 

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا