قیمت‌گذاری دستوری مهمترین مانع توسعه خودروسازان

قیمت‌گذاری دستوری مهمترین مانع توسعه خودروسازان

مقام معظم رهبری سال جدید را سال “تولید ؛ حمایت ، موانع” می نامند ؛ در این راستا ، کارشناسان صنعت خودرو ضمن توضیح وضعیت حوزه خودرو در سال تولید و از بین بردن موانعی مانند قیمت ، برای تحقق شعار 1400 ، سال گذشته در مسیر تولید مورد توجه قرار گرفت ، اما معتقد است که هیچ افزایش در تولید وجود ندارد. بزرگترین مانع در دستیابی به رشد سودآوری در صنعت خودرو هزینه ای است که باید متحمل شود.

به گزارش ترند روز ، در یادداشتی از حسن کریمی سنجری آمده است: در سال 1999 ، لقب “جهش تولید” ، بر لزوم افزایش تولید و تأثیر قابل توجه آن در تعادل بازار و بهبود قیمت ها به طور مداوم تأکید شده است. غیرقابل انکار است که افزایش تولید در برخی از مناطق صنعت خودرو به خوبی دنبال شده است. اما نکته مهم در مورد صنعت خودرو کشور که بیش از 90 درصد دولت در آن زندگی می کند ، این است که این شرکت ها غالباً شرکت های زیان ده هستند. بنابراین ، هرچه تعداد تولید افزایش می یابد ، تلفات نیز افزایش می یابد. در واقع ، اگر به دولت اجازه داده شود با اصلاح قیمت های فروش و پرداخت قیمت های لازم به طور م effectivelyثر كار كند ، نتایج استراتژی تولید در حال حاضر بیش از ترازنامه ، بازار و بهبود كیفیت تولید كننده آشكار است.

در واقع ، دولت نعمت افزایش بهره وری را از شرکت های پیشرو دریغ کرده است. آنچه مهم است این است که هیچ سود اضافی برای کشور وجود ندارد ، بنابراین هزینه تولید واقعی وقتی سودآور باشد معنی دار است. بنابراین ، لازم به ذکر است که اگرچه افزایش کمی در تولید در صنعت خودرو وجود داشت ، اما به دلیل اینکه تولید در این شرکت ها با سود همراه نبود ، که قرار بود امسال نامیده شود ، “پرش به تولید مولد “، گوشت نمی شود.

قیمت سفارش مانع اصلی پیشرفت راننده است

بنابراین ، در سال جدید ، بزرگترین مانع توسعه شرکت های خودروسازی ، قیمتی است که آنها باید بپردازند. هزینه بهای مورد نیاز این شرکت ها را از لبه ضرر خارج کرده و راه انتقال آنها به بخش خصوصی را می گشاید. در حقیقت ، اگر تشخیص دهیم که خصوصی سازی بزرگترین اقدام دولت در توسعه صنعت خودرو در کشور است. سپس باید این را نیز تشخیص دهیم که تا زمانی که این شرکت ها سودآور نباشند و دائماً به خسارات وارده به آنها اضافه شود ، جابجایی آنها به درد اقتصاد و مردم نخواهد خورد. سودآوری از صنعت خودرو مهمترین حمایت دولت از صنعتی است که بیش از پنج درصد تولید ناخالص داخلی کشور مجازات شده را تشکیل می دهد.

اما مشکلی که طرفداران تنظیم قیمت فشار می آورند آشفتگی بازار و افزایش قیمت ها پس از آزادسازی قیمت ها است. برای دانستن اینکه این نظریه ممکن است درست نباشد ، کافی است بدانید که قیمت یک خودرو تحت هدایت دو پارامتر در کف بازار حرکت می کند. نخست تغییر در پارامترهای اقتصادی مانند تورم و تورم و همچنین تغییرات مکرر در ارزش ریال به ارز خارجی و دوم عدم تعادل بین عرضه و تقاضا برای وسایل نقلیه.

این دو عامل در افزایش قیمت خودرو در بازار نقش مهمی دارند. نیازی به گفتن نیست که قیمت یک خودروی پایدار در مقایسه با تأثیر دو پارامتر دیگر یعنی تغییر در شاخص های اقتصادی و عدم تعادل بین عرضه و تقاضا تأثیر چندانی در تعیین قیمت های بازار و این محیط ها و بازارها ندارد. مشخصه ترین ویژگی های آن قیمت خودرو را تعیین می کند. البته سیستم وام دهی نیز در افزایش قیمت موثر است ، اما همچنین ، مقدار این محصول در هر دو مورد بیشتر است. به عبارت دیگر ، کارگزاران از تفاوت قیمت شرکت و بازار سود بیشتری می برند. در صورت عدم وجود نابرابری قیمتی بین شرکت و بازار ، سیستم وام گرچه در ابتدا سعی دارد این اختلاف را شعله ور کند ، اما به دلیل اینکه این بخش مهمی از تقاضای بازار است ، که فقط به تفاوت قیمت خودرو بین شرکت و بازار. ، بازار خارج می شود و از طرف دیگر تولید و عرضه کارگزاران تقویت می شود زیرا از ضرر عاری هستند و مطمئناً به زودی پس از انتشار قیمت های کارگزاری ضعیف می شوند.

با وجود افزایش تولید خودرو ، رویای عبور از یک میلیون قطعه بدون شرکای خارجی هنوز یک رویا است.

در حالی که من فکر می کنم پیروی از مقررات بزرگترین مانع برای دستیابی به پیشرفت موفقیت آمیز در صنعت خودرو است ، ما نباید به راحتی از وجود موانع دیگر غافل شویم. در سال گذشته ، دولت ها و م institutionsسسات اداره شده توسط دولت که بر اقتصاد ملی تأثیرگذار بوده اند ، با وضع قوانین و مقررات در بخش تولید ، صنعت را مسدود کرده اند … تولید اتومبیل محلی بیش از یک میلیون رکورد تولید خودرو نخواهد بود با وجود افزایش تولید در مقایسه با سال گذشته ، اما هنوز هم بیش از یک میلیون دستگاه بدون شرکای خارجی همچنان یک رویا هستند.

در طول یک سال گذشته ، سازمان های مختلف دولتی ، از جمله وزارت صمت ، گمرک ، وزارت اقتصاد ، گروه های بانکی و برخی از شرکت های دولتی ، قوانین متناقضی را برای صنعت ، به ویژه اتومبیل وضع کرده اند. البته یکی از اقدامات م ofثر دولت در این زمینه ایجاد مرکزی برای تسهیل و از بین بردن موانع تولید در کشور است که باید در سال جدید قدرت اجرایی آن را افزایش دهد و قدرت مرکز را افزایش دهد. به عنوان مثال ، علی رغم تأیید مرکز تسهیل پشتیبانی سیستم های بانکی در کشورهایی که دارای شرکت های تولیدی فعال اما بدهکار هستند ، برخی از بانک ها با این شرکت های تولیدی همکاری نکردند ، یا علی رغم تأیید مراکز تسهیل استان و کشور

علاوه بر این ، تقویت آداب و رسوم کشور از طریق تصفیه مواد اولیه و قطعات کالا نیز مانع بزرگی در مسیر تولید سال بود. اگرچه شناسایی صحیح کالاهایی که برای دستیابی به اقتصاد و صنعت ضروری هستند بسیار دشوار است ، اما آنچه مهم است وجود قوانین گمرکی برای دستیابی به این بیماری واقعی است. دولت نباید وقت و پول زیادی را روی این شرکتها متمرکز کند ، در حالیکه به مواد اولیه و قطعات اساسی شرکتهایی که سهم قابل توجهی در تولید ناخالص داخلی کشور دارند ، کشور تولید کننده ، توجه کافی دارد. در عین حال ، جلوگیری از واردات غیرضروری نباید مانعی برای پیشرفت به سمت تولید سودآور باشد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا