ظرفیت بالای اشتغال در تعاونی های فرش/وجود ۱۵ هزار تحصیلکرده در حوزه فرش دستباف

ظرفیت بالای اشتغال در تعاونی‌های فرش/وجود ۱۵ هزار تحصیلکرده در حوزه فرش دستباف

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف با اشاره به وجود ۱۵ هزار کارشناس و کارشناس ارشد فرش دستباف در کشور گفت: اگر نیروهای علمی و نخبه به بدنه سنتی و تجربی قالیبافان و بافندگان فرش دستباف تزریق شوند می توان تعاونی های بزرگ و توانمندی را در عرصه اقتصاد تشکیل داد.

عبدالله بهرامی در گفت وگو با ترند روز با اشاره به بهره گیری از ظرفیت های بالای بخش تعاون در کشور به ویژه در حوزه اشتغال گفت: در حال حاضر نزدیک به ۱۵ هزار نفر کارشناس و کارشناس ارشد در رشته فرش دستباف در کشور وجود دارد که دارای مدرک دانشگاهی هستند.

وی افزود: یکی از برنامه های ما در سند راهبردی فرش استفاده از ظرفیت و پتانسیل نیروهای علمی کشور است و تلاش داریم از ظرفیت ۱۵ هزار نفری فارغ التحصیلان در امر تولید استفاده و درآمدزایی کنیم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف اضافه کرد: اگر نیروهای علمی و نخبه به بدنه سنتی و تجربی قالیبافان و بافندگان فرش دستباف تزریق شوند می توان تعاونی های بزرگ و توانمند در عرصه اقتصاد را تشکیل داد.

بهرامی در عین حال با بیان اینکه مردم به تعاون و مشارکت جمعی علاقمندند خاطرنشان کرد: در حال حاضر بزرگترین شبکه حمل و نقل کشور متعلق به تعاونی های حمل و نقل است و تاسیس تعاونی های مصرف و مسکن نیز گام موثری در جهت تامین مایحتاج و نیازهای ضروری مردم و کمک به خانه دار شدن آحاد جامعه است.

وی درعین حال از فعالیت ۱۰۰۰ تعاونی فرش دستباف در کشور خبر داد و بیشترین میزان پراکندگی تعاونی ها را مربوط به شهرهای آذربایجان شرقی و غربی تهران البرز مشهد و اصفهان دانست.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف با اشاره به بالا بودن ظرفیت اشتغال در تعاونی های فرش گفت: در برخی استان ها ظرفیت تولید بالاست و به همان نسبت تشکل های تعاونی بیشتر است اما در حال حاضر در تمام استان های کشور شبکه بزرگ تعاونی ها وجود دارد.

بهرامی به منظور توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی در حوزه تعاونی تاکید کرد: با مدیریت آموزش و بازاریابی می توان تولیدات کیفی و مقرون به صرفه که ارزش افزوده بیشتری داشته باشد و برای بافندگان درآمدزایی کند به بازار عرضه کرد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا