آیت الله جوادی آملی ارادت خاصی به مفاهیم قرآن کریم دارند – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین حجت الاسلام علی مدبر اسلامی پیش از ظهر دوشنبه در همایش بین المللی تفسیر ترند روز که در مدرسه دارالشفای قم برگزار شد اظهار کرد: تفسیر ترند روز حاصل جلسات درسی آیت الله جوادی آملی است و به این منظور یک پیوند میان جلسات درسی ایشان و تدوین این اثر شکل گرفت که در جریان آن مطالب به صورت نظام مند و بر اساس ساختارهای تعریف شده تنظیم و تقریر شدند.
مدیر پژوهشکده قرآن و عترت بیان کرد: پس از ارائه درس های تفسیری توسط آیت الله جوادی آملی و انجام مراحل تحقیق و تنظیم توسط پژوهشگران تمامی ۸۰ جلد تفسیر توسط شخص آیت الله العظمی جوادی آملی بازبینی شد.
وی ادامه داد: آیت الله جوادی آملی علاوه بر اصلاح نوشته های شاگردان مطالب جدیدی به آن ها افزود و فرآیند نهایی کردن اثر را با دقت کامل به پایان رساند.
ناظر علمی تفسیر ترند روز در ادامه اشاره کرد: همه پژوهشگران دخیل در این پروژه از شاگردان آیت الله جوادی آملی بودند و علاقه و ارادت آن ها به قرآن کریم اهل بیت (علیهم السلام) و استادشان نقش مهمی در انگیزه بخشی به آن ها داشت.
مدیر پژوهشکده قرآن و عترت گفت: آیت الله جوادی آملی مصداق کامل آیه شریفه «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا» است؛ چراکه محبت بی پایان شاگردان به ایشان باعث می شد که مسیر پرزحمت تدوین اثر را با شور و شوق طی کنند.
وی همچنین یادآور شد: فعالیت های مرتبط با تدوین این اثر ابتدا تحت عنوان مرکز تحقیقات اسرا آغاز شد اما این مرکز اکنون به بنیاد بین المللی اسرا تبدیل شده است.
مدبر اسلامی عنوان کرد: تیم تدوین کنندگان تفسیر ترند روز شامل طیفی گسترده از افراد با تخصص های مختلف بود؛ از مجتهدان برجسته گرفته تا مفسران و کارشناسان توانمند که برخی از این افراد در تمام مراحل پروژه هشتاد جلدی مشارکت ویژه ای داشتند.
مدبر اسلامی خاطرنشان کرد: از جمله شاگردان شاخص استاد حجت الاسلام والمسلمین واعظی محمدی بود که نقش محوری در تنظیم نهایی بیش از ۷۰ جلد از این مجموعه ایفا کرده است.