ترند روز/ خراسان رضوی عفونت سینوسی که به عنوان سینوزیت نیز شناخته می شود، زمانی رخ می دهد که سلول های حفره بینی و سینوس ها ملتهب و ملتهب شوند. اگر عفونت سینوسی دارید، ممکن است در ابتدا علائمی شبیه سرماخوردگی داشته باشید و در نهایت به سینوزیت تبدیل شوید. علائم سینوزیت شامل تب، خستگی، سرفه، آبریزش بینی، احتقان و احساس ضعف عمومی است.
به گزارش هلث، چهار نوع سینوزیت وجود دارد و هر عفونت حداقل دو هفته طول می کشد. سینوزیت حاد نوعی است که از ناکجاآباد ظاهر می شود و ممکن است با علائمی مانند احتقان یا آبریزش بینی شروع شود. سینوزیت حاد معمولا دو تا چهار هفته طول می کشد. سینوزیت تحت حاد یک پله بالاتر از سینوزیت حاد است و مدت بیماری از چهار هفته تا سه ماه طول می کشد. اگر سینوزیت بیش از سه ماه یا 12 هفته طول بکشد، به عنوان سینوزیت مزمن طبقه بندی می شود. اگر فردی چندین بار در سال سینوزیت داشته باشد، ممکن است به عنوان سینوزیت عود کننده تشخیص داده شود.
مهم نیست که چه نوع سینوزیت دارید، چندین ویتامین و مکمل وجود دارد که می تواند به کاهش علائم سینوزیت کمک کند و به بدن شما در مبارزه با التهاب کمک کند.
وقتی عفونت سینوسی دارید، احتمالاً می خواهید هر کاری که می توانید برای جلوگیری از آن انجام دهید. بهترین مواد برای خوردن در هنگام ابتلا به سینوزیت ویتامین C، ویتامین D، ریشه زنجبیل و پروبیوتیک ها هستند.
ویتامین C احتمالاً شناخته شده ترین ویتامین برای ایمنی و مبارزه با سرماخوردگی است که اغلب پیش ساز عفونت سینوسی است. از آنجایی که سینوزیت با التهاب بافت سینوس مشخص می شود، ویتامین D محافظت خوبی در برابر التهاب ایجاد می کند. ویتامین D مانند همسایه الفبای خود، سیستم ایمنی را تقویت می کند و به مبارزه با بیماری ها کمک می کند.
نتایج تحقیقات سال 2022 نشان داد که ریشه زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و می تواند التهاب بافت را کاهش دهد و به کاهش علائم سینوسی کمک کند. می توانید کپسول های پودری ریشه زنجبیل را با زنجبیل تازه درست کنید یا برای تسکین علائم سینوزیت، چای زنجبیل بنوشید. بخار چای داغ با قدرت زنجبیل می تواند غشای مخاطی التهاب و تحریک را کاهش دهد.
برای تکمیل داروهای ضد سینوزیت، پروبیوتیکها میتوانند از بدتر شدن سینوسهای شما جلوگیری کرده و گاهی از عفونتهای سینوسی پیشگیری کنند.
یک پروبیوتیک به نام لاکتوباسیلوس اسید لاکتیک تولید می کند که می تواند از رشد میکروارگانیسم ها و باکتری هایی که باعث عفونت سینوسی می شوند، جلوگیری کند.
میتوانید مکملهای پروبیوتیک، نوشیدنیهایی مانند کومبوچا که مملو از پروبیوتیکها هستند و حتی اسپریهای بینی پروبیوتیک که بهطور خاص برای مبارزه با عفونتهای سینوسی طراحی شدهاند را امتحان کنید.
انتهای پیام