ماده 53 قانون حمایت از خانواده و جوانان، به منظور حفظ سلامت مادر و نوزاد متولد نشده، نحوه استانداردسازی اقدامات پزشکان و پرستاران، جراحی و تغییر در نحوه تشخیص و تشخیص آن را پیش بینی کرده است.
به گزارش ترند روز، دکتر به گزارش ترند روز، صابر جباری، رئیس اداره جوانان و دبیرکل سلامت جمعیت و کانون جوانان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوالی درباره پایان آزمایش جنین. قانون، به شرح زیر گفت:
1. هدف اصلی حفظ سلامت مادر و جنین است تا با معاینات غیرحرفه ای و رفتارهای پرخاشگرانه جان مادر به ویژه جنین به خطر نیفتد.
. تست های تشخیصی و تصویربرداری بر اساس استانداردهای علمی دقت بیشتری دارد و از استرس زودرس و بیش از حد مادر در هنگام سقط جلوگیری می کند.
3. انجام غربالگری و غربالگری ناهنجاری های جنینی نه به اصرار پزشک، بلکه توسط والدین و البته با درایت پزشک متخصص، از هزینه های اضافی برای خانواده های فقیر، محروم و مستضعف جلوگیری می کند. انجام ندادن آزمایش تشخیصی عاقلانه تر از یک پزشک مراقبت های اولیه (پزشک عمومی) است.
4. برای ارزیابی، نظارت و کنترل اعمال این بند از قانون برای حفظ سلامت مادر و جنین، ارزیابی اثربخشی پزشکان، آزمایشگاهها و مراکز درمانی و پیشگیری از سوءتغذیه «شخصاً، کسب منافع مالی بیشتر، کل فرآیند درخواست، اجرا، ثبت داده ها و تصاویر آزمایشگاهی در سامانه الکترونیکی توسعه یافته توسط وزارت بهداشت، درمان و خدمات انسانی آموزش پزشکی ثبت و نتایج بر اساس اطلاعات و نظارت بر قوانین محرمانگی شفاف خواهد بود. چیزی که الان وجود ندارد، اما گزارش های رسمی و غیررسمی آن را بیان می کنند.
5. همانطور که در ماده 4 ماده 53 مقرر شده است، بیمه پایه و تکمیلی هزینه معاینه مادر و جنین را پوشش می دهد و لذا رسیدگی به آن بر عهده معاونین می باشد.هزینه آزمایش و درمان برای همه به خصوص. برای خانواده های فقیر و محروم . است.
در پایان آنچه در دنیای مجازی گاه نگران کننده است و باعث ایجاد رعب و وحشت در افکار عمومی می شود تاخیر در صدور دستورالعمل اجرایی ماده 53 است که امید است به زودی از حدس و گمان خارج شود. جهل
انتهای پیام/