ترند روز/ لرستان یک متخصص بیماریهای عفونی میگوید: «آبله میمونها معمولاً کشنده نیست، اما با ناشناختهای همراه است و علائمی مشابه آبله دارد، اما بسیار خفیفتر».
علی امیری در گفت وگو با ترند روز، با اشاره به اینکه آبله میمون یک بیماری ویروسی نادر است که علائم خفیفی مانند آبله ایجاد می کند، اظهار کرد: این بیماری از طریق تماس مستقیم با فرد یا ناحیه آلوده، مایعات بدن و مایعات بدن است. مردم و غیره منتقل شده.
وی ادامه داد: پیشرفت این بیماری 21 روزه است و نیاز به داروی خاصی ندارد اما معمولا کشنده نیست، بنابراین زیاد نگران نباشید.
امیری خاطرنشان کرد: آبله میمون ها اخیراً ترس و اضطراب زیادی را برای مردم در سراسر جهان ایجاد کرده است و همچنان با علائم مبهم و غیر قابل توضیحی همراه است که اغلب به اشکال خفیف تر ظاهر می شود.
این فوق تخصص عفونی می گوید: یکی از شایع ترین علائم این بیماری تورم پوست همراه با تاول در صورت، دست ها، پاها، دهان و اندام تناسلی است.
وی افزود: از دیگر علائم نشان دهنده این بیماری می توان به سردرد، بثورات پوستی، تب، بدن درد، لرز، تورم غدد لنفاوی و خستگی اشاره کرد.
امیری با اشاره به اینکه این بیماری بین 5 تا 21 روز دوره کمون دارد و تعریف شده است، خاطرنشان کرد: این دوره از شروع علائم تا شروع بیماری را شامل می شود، زیرا نمی توان علائم را در روز اول بیماری خلاصه کرد. علاوه بر این، ناگفته نماند که آبله میمونی معمولا بین دو تا چهار هفته بهبود می یابد.
وی گفت: موارد شدید آبله با علائم شدید نیز در افراد مبتلا به نقص ایمنی یا در کودکان خردسال شایع است.
او گفت: “زنان باردار نیز در معرض خطر ابتلا به آبله شدید میمون هستند.”
امیری در پاسخ به نحوه انتقال آبله میمونی گفت: حیواناتی مانند جوندگان آفریقایی یا نمونه های شبیه انسان مانند میمون حامل این ویروس هستند و به انسان نیز قابل انتقال هستند.
متخصصان بیماریهای عفونی ادامه دادند: عفونت و انتقال از انسان به انسان از طریق تماس نزدیک با ناحیه آلوده، آمیزش جنسی با بیمار، انتقال مایعات بدن، آب صابون یا اشیاء آلوده در تخت رخ میدهد.
وی گفت: از آنجایی که آبله میمون معمولا علائم خفیفی دارد، به مرور زمان بدون درمان بهتر می شود، اما واکسنی وجود دارد.
امیری گفت: توصیه اکید ما این است که در صورت داشتن علائم مرتبط با آبله حتما به پزشک، متخصص زنان یا داخلی مراجعه کنید و در صورت لزوم از داروهایی مانند داروهای مسکن با نسخه استفاده کنید و هرگز بدون تایید پزشک اقدام نکنید. بدون دارو.” در طول این بیماری غذا نخورید.
انتهای پیام/